Mallit DC, DCC

Pienikokoinen paine-erokytkin

IP 65

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Paine-eron valvonta ja sähköisten kuormien kytkentä
  • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten ja erittäin viskoosisten tai kontaminoituneiden aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin
  • Prosessiteollisuus: kemian- ja petrokemianteollisuus, poraus maalla ja merellä, tekniset kaasut, ympäristöteknologia, konerakennus ja yleinen laitevalmistus, vedenkäsittely, lääketeollisuus
  • Pumppujen säätö ja seuranta, suodattimien seuranta, pinnankorkeudenmittaus suljetuissa säiliöissä


Erikoisominaisuudet

 • Suojausluokka IP 65, NEMA 4
  • Ympäristön lämpötila −30 ... +85 °C
  • 1 kytkentäpiste, yksinapainen kahdella vaihtokoskettimella tai kaksinapainen kahdella vaihtokoskettimella, kontaktin luokitus maks. 15 A / AC 220 V
  • Korkea käyttöpaine (staattinen paine) jopa 160 bar


Kuvaus

Nämä korkealaatuiset paine-erokytkimet on tarkoitettu erityisesti turvallisuuden kannalta kriittisiin sovelluksiin. Tuotteen korkea laatu takaa, että laitteiston valvonta onnistuu luotettavasti. Valmistaja Cella on saanut ISO 9001-sertifikaatin.

Kytkimien laatua valvotaan kaikissa tuotantovaiheissa. Näin ollen valmiit tuotteet ovat 100 % testattu. Kaikki kostuvat osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai Inconel 718:sta, riippuen mittausalueesta. Jokaisesta kytkinperheestä on saatavilla IP 65-, Ex-ia- tai Ex-d-mallit (Ex-d katso malli DÉ, datalehti PV 35.41).

Mahdollisimman joustavan käytön takaamiseksi painekytkimet on varustettu mikrokytkimillä, jotka mahdollistavat sähkökuormien (maks. 15 A / AC 220 V) suorat kytkentätoiminnot.

Kyseiset kytkimet on varustettu mikrokytkimillä, joiden ansiosta ne voidaan kytkeä suoraan 220 VAC jännitteeseen. DPDT-kytkin on toteutettu kahdella SPDT-kytkimellä, jotka kytkeytyvät samanaikaisesti 2 % tarkkuudella täydestä asteikkoarvosta.

Käyttämällä nestevaimennettua kalvorasiaa, jossa on tukipistepintalähetin, mallin DC-painekytkimestä saadaan erittäin luotettava. Näin se takaa optimaaliset käyttöominaisuudet.

Pienikokoinen paine-erokytkin
 • Pienikokoinen paine-erokytkin
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.