Mallit CTP2000, CTP9000

Vakiolämpötilamittari

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

    • Vertailukalibrointi kuivalohkoisissa kalibraattoreissa, putkiuuneissa ja nestehauteissa


Erikoisominaisuudet

    • Suuri vakaus
    • Vähäinen siirtymä, pitkä käyttöikä
    • Laaja lämpötila-alue


Kuvaus

Kalibrointi ulkoisella vakiolämpötilamittarilla
WIKAn vakiolämpötilamittarit soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi teollisissa laboratorioissa. Niiden avulla vertailukalibrointeja voidaan suorittaa helposti nestehauteissa, putkiuuneissa ja kuivahaudekalibraattoreissa.

Ulkoisen viitelämpötilamittarin käyttö on suositeltavaa, erityisesti lyhyiden lämpötila-anturien kalibroinnissa.Näin voidaan vähentää huomattavasti lämpötilansäätöyksikön lämpötilan säteittäisestä ja aksiaalisesta jakautumisesta johtuvia virheitä.

Testattavat tuotteet ja vakiolämpötilamittari saatetaan lämpötilansäätöyksikössä samaan lämpötilaan kalibrointia varten.

Heti kun vakaa lämpötila saavutetaan, testattavan laitteen arvot luetaan tai niiden lähtösignaalit mitataan (vastus, lämpösähköinen jännite, vakiosignaali) ja niitä verrataan vakiolämpötilamittarin arvoihin.
Tällä vertailumenetelmällä pystytään vähentämään mittausten epävarmuutta merkittävästi, koska huomioon ei oteta ainoastaan lämpötilansäätöyksikön näyttöä.

Vakiolämpötilamittari
  • Vakiolämpötilamittari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.