Malli CPG2500

Huipputarkka painemittari

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Paineen vakioarvojen näyttö kalibrointilaboratorioissa
  • Paineen vakioarvojen lähetys etäanturilla
  • Painelaite tuotantoon
  • Paine-erojen mittaus
  • Yhtäaikainen 3-kanavainen paineenvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Painealueet 0 ... 2,890 bar / 0 ... 42 000 psi
  • Irrotettavissa / keskenään vaihdettavissa olevat paineanturit
  • Tarkkuus jopa 0,01 % IS (IntelliScale)
  • Ulkoinen paineanturi, maks. 400 bar / 6 000 psi


Kuvaus

Sovellukset
CPG2500-mallista painemittaria käytetään kalibrointilaboratorioissa ja tuotantolaitoksissa tarkkaan paineenmittaukseen. Sitä käytetään kannettavien paineosoittimien ja -lähettimien tarkkuuden tarkistamiseen, laboratorioiden standardilaitteena sekä painemittarien ja muiden painelaitteiden valmistuksessa, testauksessa ja kalibroinnissa, kun tarvitaan korkean tason mittauksia.

Toiminta
CPG2500 voidaan konfiguroida toimimaan yhdellä, kahdella tai kolmella paineanturilla. Kaksi antureista ovat sisäisiä ja kolmas on ulkoinen. Paineanturit ovat pneumaattisesti eristettyjä, joten yksi kanavista voidaan asettaa toimimaan anturilla esimerkiksi niinkin korkealla arvolla kuin 690 bar / 10 000 psi ja toinen niinkin matalalla arvolla kuin 25 mbar / 10 inH2O samanaikaisesti. Laitteeseen voidaan asentaa lisävarusteena saatava barometrinen anturi, joka osoittaa barometrisen paineen tai jolla voidaan simuloida mittari- tai absoluuttipainetta. Kunkin kanavan painealueet ovat asiakkaan määriteltävissä.

Sisään asennettavia paineantureita on saatavana vakio- ja erikoismallisina. Ulkoisena vertailupaineanturina voidaan käyttää Mensorin CPT6100- tai CPT6180-tarkkuuspaineanturia.

IntelliScalen ja irrotettavien antureiden suomat edut
IntelliScale-määritystä käytettäessä jokainen anturi kalibroidaan siten, että mittausalueen alapäässä tarkkuutta verrataan kiinteään virheeseen ja mittausalueen yläpäässä mitattuun arvoon. Kolme anturia voidaan konfiguroida siten, että niiden alueiden lukema-osuuksien prosenttiluku on jatkuva, jolloin tuloksena on lukeman epävarmuuden prosenttiluku laajalta alueelta.
Lisäksi vertailupaineanturit ovat irrotettavissa ja vaihdettavissa keskenään, mikä mahdollistaa ulkoisen uudelleenkalibroinnin ja asteikkoalueiden muuttamisen seisokkiaikojen pysyessä mahdollisimman lyhyinä.

Mensor
Precision digital pressure indicator model CPG2500
 • Precision digital pressure indicator model CPG2500Precision Pressure Indicator
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.