Malli CPD8500

Digitaalinen painevaaka

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset:

  • Kalibrointilaboratoriot
  • Lentokone ja avaruusteoillisuuden laitevalmistajat
  • Tarkkuuspainelähettimien valmistajat
  • Kalibrointipalveluyritykset

Erikoisominaisuudet

  • Mittausalue 500 bar:iin ( 7250 psi)
  • Tarkkuus 35 ppm lukemasta
  • Absoluuttinen ja suhteellinen paineen mittaus
  • Ei erillisiä punnuksia
  • Käyttöliittymänä intuitiivinen kosketusnäyttö

Kuvaus

Ominaisuudet
CPD8500 on digitaalinen painevaaka, jossa yhdistyy mauaalisen vaa'an suorituskyky ja käytettävyys kompaktissa digitaalisessa laitteessa. Tämä instrumentti tarjoaa laajan paine-alueen erillisillä mittapäillä  1 ... 500 bar (15 ... 7,250 psi) ja  1 ... 20 bar abs. (15 ... 290 psi abs). CPD8500 digitaalisessa painevaa'assa on sisäinen ympäristöä mittaava moduuli: lämpötila-anturi ja tarkkuusanturi vakuumin mittaamiselle. Optiona ulkoinen tai sisäinen barometrinen referenssi anturi joko suhteelliselle tai absoluuttiselle paineelle.   

Sovellukset
Korkean tarkkuuden ( 35 ppm lukemasta ) ansiosta  CPD8500 os soveltuva referenssilaitteeksi ja tarkkuutta vaativiin kalibrointeihin. Absoluuttimoodissa CDP8500:lla voidaa mitata jatkuvasti, vastoin kuin traditionaalisilla mäntäinstrumenteilla.   

Tämä tekeen istrumentista helppokäyttöisen ja nopean vaativiin kalibrointeihin. Automaattinen voitelujärjestelmä mahdollistaa matalien ja korkeiden painealuiden käytön ilman erillistä painelähdettä vähentäen männän likaantumista ja parantamalla sen suorituskykyä.  

Helppokäyttöinen
CPD8500 hyödytään hyväksi havaittua mäntäteknologiaa painevaa'assa ilma että tarvitaan erillisiä punnuksia.

Näytetty paine on kompensoitu arvo jossa on otettu huomioon ympäristö , paikallinen painovoima kekä sylinterin ja männän lämpötila. Näin päästää eroon monimutkaisesta manuaalisesta kompensaatiolaskennasta.

CPD8500:ssä on erilliset jalat , joiila voidaan instrumentti saadaan helposti asetettua vakkatasoon. Jalat on ersitetty, jotta saadaan eliminoitua mahdolliset värinät. Laitteessa voidaan käyttää myös edeltäjänsä CPD8000 mittapäitä. 

DH-Budenberg
Digitaalinen painevaaka
  • Digitaalinen painevaaka
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.