Malli CPC2000

Kannettava alhaisen paineen ohjain

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Alhaisen paineen mittauslaitteiden mobiili kalibrointi
  • Erittäin alhaisten positiivisten ja negatiivisten paineiden syöttö
  • Pienten mittaripaineiden ja paine-erojen tarkka mittaus


Erikoisominaisuudet

 • Painealueet: 1 ... 1 000 mbar
  • Tarkkuus: jopa 0,1 % täydestä asteikosta
  • Integroitu, automaattinen paineenkehitin
  • Kannettava, käytettävissä myös ilman virransyöttölaitetta litiumioniakulla
  • Helppokäyttöinen


Kuvaus

Sovellus
Tämän mittalaitteen pääkäyttökohteet ovat lämmitys, tuuletus, ilmastointi, suodatus, puhtaat tilat ja lääketieteellinen tekniikka kalibraattorina tai tarkkuusmittauslaitteena ja/tai tarkkuuspainemuuntimena.

Toiminnallisuus
CPC2000-mallinen alhaisen paineen ohjain on sähköverkolla tai akulla toimiva paineohjain, jossa on sisäinen, automaattinen paineentuotto ja vertailupaine. Paine tuotetaan laitteeseen integroitua sähköpumppua, joka voi tuottaa positiivisen ja/tai negatiivisen paineen molempiin putkiliitäntöihin. Kun laite kytketään päälle, se suorittaa automaattisesti nollapisteen säädön, joka eliminoi nollapisteen ajautuman.

Kalibrointiin tarvittava valmistelu edellyttää ainoastaan muutaman asetuksen tekemistä. Ensiksi valitaan valikkopainikkeella (MENU) jokin tallennettuna olevista paineyksiköistä ja paineen muuttumisen askel asteikolta 0 ... 50 %.

Kun täysi asteikko on syötetty ohjaustilassa, painetta voidaan helposti lisätä tai vähentää määritetyin askelin navigointipainikkeilla. Kalibroitavan laitteiston tai testattavan laitteen vuotojen tarkistamiseen voidaan käyttää vuotopainiketta (LEAK). Sillä lukitaan paine testilaitteeseen, jonka jälkeen mahdollinen mitattu paineenlasku ja siihen kuluva aika tulevat näyttöön.

Liitännät
Laitteessa on RS-232- ja USB-liitäntä, jotka mahdollistavat kommunikoinnin ja tiedonsiirron tietokoneen kanssa.

Kalibrointitodistus
Mittauslaitteen tarkkuus todistetaan tehtaan kalibrointisertifikaatilla. Voimme toimittaa laitteelle tilauksesta myös DKD/DAkkS-kalibrointisertifikaatin.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.