Malli CPA8001

Paineohjaimen ilmatietojen testisarja

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Korkeuden ja määräkorkeuden kalibrointi
  • Ilmanopeuden kalibrointi
  • Lentoarvolaskinten kalibrointi
  • Sotilaalliset ja kaupalliset helikopterit
  • Tutkimus- ja kehittelylaboratoriot


Erikoisominaisuudet

 • Keskenään vaihdettavissa olevat vertailuanturit, pääsy käsiksi etupuolelta
  • Suuri värinäyttö sisältäen kaikki tarpeelliset tiedot
  • Ohjauksen vakaus 0,001 % mittausvälistä
  • Tarkkuus jopa 0,009 % IS-50 (IntelliScale)


Kuvaus

Sovellukset
Ilmatietojen testisarja CPA8001 (ADTS) on paineohjain, joka on suunniteltu erityisesti avaruusteknologian mittauslaitteiden kalibrointiin. CPA8001-ohjainta voidaan käyttää sekä analogisten korkeusmittareiden, nousunopeuden osoittimien, nopeusmittarien että digitaalisten anturien tai lentoarvolaskinten kalibroimiseen. CPA8001-mallisen ilmatietotesterin modulaarinen rakenne takaa mahdollisimman suuren joustavuuden, jolloin järjestelmä voidaan koota asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Malli
CPA8001-laitetta on saatavana sekä pöytämallisena että 19-tuumaisena telineasenteisena yksikkönä. Tämä mittauslaite on varustettu joko yhdellä ohjausyksiköllä sekä vertailupaineanturilla tai kahdella ohjausyksiköllä, joihin on liitetty kaksoisanturi.

Anturit ovat vaihdettavissa edestä ilman, että koko ohjainta tarvitsee ottaa esiin (esim. kalibrointitelineestä).

Toiminta
Suuri, korkearesoluutioinen kosketusnäyttö, jossa on intuitiivisesti käytettävissä oleva valikkonavigointi, takaa laitteen käytön helppouden. Valikkojärjestelmä on saatavilla useilla eri kielillä.

Yhdestä ja samasta kosketusnäytöstä nähdään näin kaikki tarpeelliset tiedot, kuten kulloinenkin mitattu ja asetettu korkeus, määräkorkeus, ilmanopeus ja kiihdytys. Mittausarvot voidaan hakea näyttöön myös muissa paineyksiköissä. Käyttäjä voi myös luoda helposti laajoja testiohjelmia käyttämällä mittauslaitteen valikkoa.

Ohjainta voidaan ohjata etäältä sarjaliitäntöjen kautta. Tätä varten on saatavilla laaja valikoima muiden ADTS-mittauslaitteiden komentosarjoja.

Täydelliset testaus- ja kalibrointijärjestelmät
Tilauksesta voidaan valmistaa asiakaskohtaisia, kaikenkattavia mobiileja tai kiinteitä testausjärjestelmiä. Muiden mittauslaitteiden kanssa kommunikointiin käytettävissä ovat IEEE-488.2-, RS-232-, USB- ja Ethernet-liitännät, joiden ansiosta laite voidaan integroida jo olemassa olevaan järjestelmään.

Mensor
Air data test set
 • Air data test setReference pressure sensorsChangeable reference pressure sensors
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.