Malli 990.10

Kierreliittimellä varustettu painevälitin

Kierteellinen malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

    • Aggressiivisille, kuumille, syövyttäville ja ympäristön kannalta vaarallisille tai myrkyllisille väliaineille
    • Prosessiteollisuus


Erikoisominaisuudet

  • Kierteellinen prosessiliitin, jolla voidaan toteuttaa suora kierreliitäntä
    • Integroitu malli, jossa painevälittimen osat liitetty yhteen ruuviliitoksella.
    • Laaja valikoima prosessiliittimiä ja materiaaleja


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään mittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta.

Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavaan aineeseen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittaukset pystytään tekemään yhdistämällä mittalaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittaaitteeseen.

Painevälittimiä on saatavilla useita eri versioita ja useista eri materiaaleista.    Prosessiliitännän tyyppi on tärkeä suunnittelukriteeri. (laippa-, kierte - tai steriili liitäntä)

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”.

Rakenteensa ansiosta kierreliittimellä varustettua painevälitintä 990.10 voidaan käyttää yleisesti eri kohteissa. Välittimen alaosan vaihtaminen tekemättä muutoksia muuhun asennukseen (esim. prosessiliittimen vaihtamista varten) on mahdollista.

Painevälittimeen 990.40 verrattuna tällä välittimellä voidaan hallita suurempia painealueita (kalvon läpimitan ollessa pienempi).

Painevälitin ja mittalaite liitetään normaalisti suoraan tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen yläosa, kalvo ja alaosa voivat olla samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Kalvo ja alaosa voivat myös olla pinnoitettuja tai erillisellä kalvolla peitettyjä.

WIKA-painevälitin 990.10 soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi aggressiivisten ja kuumien aineiden kanssa. Tämä instrumentti on suunniteltu prosessiteollisuuden vaativiin käyttötarpeisiin.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.