Tuotevalikoima

Monipuolisuus ja joustavuus

WIKA:lla on tarjota laaja valikoima erilaisia instrumenttejä ja ratkaisuja mittaustarkoitukseen. Tuotteemme jakautuvat useisiin tuotealueisiin, jotka kattavat laajan valikoiman erilaisia teollisuuden käyttösovelluksia. Lisäksi useampia laitteita voidaan yhdistellä keskenään tai varustaa lisäosilla kuten painevälittimillä, kapillaarreilla tai suojatakuilla.

 

Sähköinen paineenmittaus

Wikalla on tajottavanaan täydellinen sähköinen paineenmittaus tuotepaletti: Paine-anturit,painekytkimet, painelähettimet ja prosessilähettimet suhteelliselle- ja absoluuttiselle paineelle sekä paine- erolle. Mittausalue voi olla 0 ... 0,6 mbar: sta aina 15 000 bar:iin. Lähettimissä on standardi jännite- tai virtaviestit. Mahdollisuus myös luonnollisesti turvalliseen kotelointiin ATEX tai palon kestävään kotelointiin. WIKA on johtava instrumenttivalmistaja maailmassa.

Mekatroninen paineenmittaus

Mekaaniseen painemittariin liittämällä kosketintieto tai erillinen sähköinen ulostulosignaali, voidaan mittarin käyttötarkoitusta laajentaa. Mittalaitteissamme käytämme viimeisintä anturitekniikkaa, joka on hyväksi havaittu mm. Autoteollisuudessa, jossa niitä on testattu tuhansia kertoja. Koska ne toimivat ilman mekaanista kosketusta, ne ovat kulumattomia.

Mekaaminen paineenmittaus

Suhteellisen-,absoluuttisen- ja paine-eron Bourdon-kaarellisia, kalvorasiallisia ja painevälittimellisiä mittalaitteita on käytössä miljoonia kappaleita. Tyypillinen mitta-alue on muutamasta millibaarista (0 ... 0,5 mbar) aina 7 000 bar:iin saakka, jopa 0,1 %:n tarkkuudella.

Painevälittimet

Painevälittimiä käytetään vaikeissa mittausolosuhteissa painemittarin tai painelähettimen kanssa. Välittimiä käytetään korkeissa ja matalissa lämpötiloissa (-130 ... +400 °C), korrosoivissa -, kuluttavissa -, heterogeenisissä -, myrkyllisissä -tai korkean viskositeetin aineissa. Painevälitittimen materiaali ja täyttöaine valitaan sovelluksen mukaisesti.

Sähköinen lämpötilamittaus

Valikoimastamme löytyy: termoelementtejä, vastuslämpötilamittareita (myös paikallisnäytöllä), lämpötilaky tkimiä sekä analogisia - että digitaalisia lämpötilalähettimiä kaikkiin teollisiin sovelluksiin lämpötila-alueelle -200 ... +1 700 °C.

Mekatroninen lämpötilamittaus

Liittämällä koskettimen tai analogisen ulostulosignaalin mekaaniseen lämpömittariin, voimme tarjota erillisen liityntämahdollisuuden makaanisiin instrumentteihin.

Mekaaninen lämpötilanmittaus

Bi-metalliset ja kaasutäytteiset lämpötilamittarimme kattavat alueen -200 ... +700 °C. Kaikkien lämpötilamittareidemme kanssa voidaan tarvittaessa käyttää suojataskuja.

Pinnankorkeuden mittaus

WIKA:lla on kattava valikoima pinnankorkeuden mittauslaitteita, jotka soveltuvat jopa 450 °C:n lämpötilaan, ominaispainoon alkaen 400 kg/m³ ja aina 500 bar:iin paineeseen. Lisäksi räätälöimme asiakaskohtaisia ratkaisuja erikoistarpeisiin.

Virtausmittaus

Mittalaipat, mittaputket, virtausuuttimet ja pitotputket kuuluvat laajaan tuotevalikoimaamme. Ratkaisumme kattavat suurimman osan teollisuuden tarpeista. Toimitamme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja.

Kalibrointitekniikka

WIKA:lla on tarjota laaja valikoima erilaisia sähköisiä ja mekaanisia paine - ja lämpötila kalibrointi-instrumentteja. Useiden patenttiemme ansiosta tuotteemme pystyvät tarjoamaan ainutlaatuista suorituskykyä. Pystymme tarjoamaan paineen ja lämpötilan kalibrointia akkreditoidussa (DKD/DAkkS) laboratoriossamme tai paikan päällä asiakkaan prosessin luona.

Lisätarvikkeet

WIKA:lla on tarjota laaja valikoima erilaisia lisätarvikkeita kaikille laitteillemme. Valikoimastamme löytyy painemittariventtiileitä, vesilukkoputkia, adaptereita, digitaalisia näyttölaitteita, lämpötilasäätimiä ja paljon muuta.