Vastuslämpötila-anturit

Vastuslämpötilamittarit Pt100/Pt1000 -vastuksilla

Vastuslämpötila-anturit on varustettu platina-anturielementeillä jotka vaihtavat sähköistä vastusta lämpötilasta riippuen. Valikoimastamme löytyy vastuslämpötilamittareita liitäntäkaapeleilla ja liitäntäpäällä. Lämpötilalähetin voidaan asentaa myös suoraan liitäntäpäähän. Vastuslämpötilamittarit sopivat käytettäväksi lämpötila-alueille -200 ... +600 °C riippuen laitemallista, anturielementistä, tarkkuusluokasta ja aineen kanssa kosketuksessa olevien osien materiaaleista. Vastuslämpötila-antureita on saatavilla tarkkuusluokille AA, A ja B. Lisäksi niiden toleranssiluokka on tarvittaessa IEC 60751 mukainen.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae
/

Miten vastuslämpötilamittari toimii?

Vastuslämpötilamittarin vastus muuttuu lämpötilan mukana. Kun mittausvastusten vastus nousee lämpötilan mukana (EN 60751 -mukaan), tätä kutsutaan positiiviseksi lämpöt ... lisää

Mikä MI-kaapelin minimi taittosäde?

VDI/VDE 3511 Kaavake 2 suosittelee säteeksi R 5 x D, jossa D on MI-kaapelin halkaisija. Joissakin tapauksissa jopa 3 x D soveltuu minimisäteeksi.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.