Vastuslämpötila-anturit

Vastuslämpötilamittarit Pt100/Pt1000 -vastuksilla

Vastuslämpötila-anturit on varustettu platina-anturielementeillä jotka vaihtavat sähköistä vastusta lämpötilasta riippuen. Valikoimastamme löytyy vastuslämpötilamittareita liitäntäkaapeleilla ja liitäntäpäällä. Lämpötilalähetin voidaan asentaa myös suoraan liitäntäpäähän. Vastuslämpötilamittarit sopivat käytettäväksi lämpötila-alueille -200 ... +600 °C riippuen laitemallista, anturielementistä, tarkkuusluokasta ja aineen kanssa kosketuksessa olevien osien materiaaleista. Vastuslämpötila-antureita on saatavilla tarkkuusluokille AA, A ja B. Lisäksi niiden toleranssiluokka on tarvittaessa IEC 60751 mukainen.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae
/

Mitä lämpötilaluokat tarkoittavat?

Leimahdyslämpötila on matalain lämpötila, jossa palamaton seos tai kaasu voi syttyä kipinästä tai kosketuksesta kuumaan pintaan. Kaasut ja höyryt jaetaan luokkiin, joissa pinnan lämpötilan täytyy aina olla mata ... lisää

Mikä on suositeltu vähimmäis asennussyvyys useasta osasta kootuille suojataskuille, jotta lämpötiladissipaatiosta aiheutva virhe voidaan minimoida?

kaasuille: 15 ... 20 x suojataskun kärjenhalkaisija
nesteille: 5 ... 10 x suojataskun kärjenhalkaisiha
kiinteille aineille 3 ... 5 x suojataskun kärjenhalkaisija
(nämä arvot pätevät vain staattisille aineille. V&aum ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.