Malli TW30

Vanstone-suojatasku (porattu täydestä aineesta)

Vanstone-malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Questions? Find a contact in your vicinity.

Sovellukset

  • Petrokemianteollisuus, voimalaitos- ja meriteollisuus, laiterakennus
    • Suurille prosessikuormille


Erikoisominaisuudet

  • Raskaaseen käyttöön soveltuva rakenne
    • Porattu täydestä aineesta ilman hitsausta
    • Mahdolliset suojataskumallit: Malli TW30-A: kapeneva, Malli TW30-B: suora, Malli TW30-C porrastettu
    • Huulilaipoille ASME B16.5 mukainen


Kuvaus

Suojatasku on tärkeä lämpötilan mittauspisteen komponentti. Se erottaa prosessin ympäröivästä alueesta suojaten siten ympäristöä ja käyttöhenkilökuntaa. Lisäksi se pitää aggressiiviset väliaineet, korkeat paineet ja virtauksen poissa lämpötila-anturista, mikä mahdollistaa anturin vaihtamisen käytön aikana.

Lähes rajattomiin käyttömahdollisuuksiin perustuen valikoima sisältää runsaasti eri vaihtoehtoja kuten suojataskumalleja ja -materiaaleja. Prosessiliitännän tyyppi ja tuotantotavat ovat tärkeitä suunnittelussa huomioitavia kriteerejä. Suojataskut voidaan jaotella kierteisiin ja hitsattaviin sekä laippaliitännällisiin suojataskuihin.

Lisäksi voidaan valita putkimateriaalista tai umpimateriaalista valmistettu malli. Putkimateriaalista valmistettujen suojataskujen kärki on suljettu kiinteällä hitsattavalla suukappaleella. Umpinaiset suojataskut on valmistettu tankoaineesta.

TW30-sarjan massiivisesta materiaalista valmistetut suojataskut huulilaipoille sopivat lukuisiin WIKA:n sähkökäyttöisiin ja mekaanisiin lämpötila-antureihin.

Nämä raskaaseen käyttöön soveltuvat, kansainvälisten normien mukaiset lämpötila-anturin suojataskut ovat paras valinta kemian- ja petrokemianteollisuuteen sekä laiterakennukseen.

 

Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.