Malli TW10-P

Laipallinen lämpötila-anturin suojatasku (täydestä aineesta)

Kostuville osille erikoismateriaali, tiivistelevyllä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kemianteollisuus, prosessitekniikka, laiterakennus
  • Vaativiin kemiallisiin sovelluksiin
  • Suurille prosessikuormille


Erikoisominaisuudet

 • Hyvä hinta-laatusuhde
  • Kostuvat osat erikoismateriaaleista
  • Kostumaton laippa haponkestävästä teräksestä 316/316L
  • Suojatasku hitsattu yksikköön
  • Erilaisia suojataskuja:
   - Kapeneva, suora tai porrastettu
   - Avokärkinen


Kuvaus

Suojatasku on tärkeä lämpötilan mittauspisteen komponentti. Se erottaa prosessin ympäröivästä alueesta suojaten siten ympäristöä ja käyttöhenkilökuntaa. Lisäksi se pitää aggressiiviset väliaineet, korkeat paineet ja virtauksen poissa lämpötila-anturista, mikä mahdollistaa anturin vaihtamisen käytön aikana.

Lähes rajattomiin käyttömahdollisuuksiin perustuen valikoima sisältää runsaasti eri vaihtoehtoja kuten suojataskumalleja ja -materiaaleja. Prosessiliitännän tyyppi ja tuotantotavat ovat tärkeitä suunnittelussa huomioitavia kriteerejä. Suojataskut voidaan jaotella kierteisiin ja hitsattaviin sekä laippaliitännällisiin suojataskuihin.

Lisäksi voidaan valita putkimateriaalista tai umpimateriaalista valmistettu malli. Putkimateriaalista valmistettujen suojataskujen kärki on suljettu kiinteällä hitsattavalla suukappaleella. Umpinaiset suojataskut on valmistettu tankoaineesta.

TW10-sarjan massiivisesta materiaalista valmistetut, laippaliitännällä varustetut suojataskut sopivat lukuisiin WIKA:n sähkökäyttöisiin ja mekaanisiin lämpötila-antureihin.

Nämä raskaaseen käyttöön soveltuvat, korroosionkestävistä materiaaleista valmistetut lämpötila-anturin suojataskut ovat paras valinta kemian- ja petrokemianteollisuuteen sekä laiterakennukseen.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.