Mallit TR96-O, TC96-O

Joustava putkiston lämpötilan monipistemittaus

Puhdistuksella tai ilman

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kemian ja petrokemian teollisuus
  • Lämpötilatasojen ja kuumien kohtien "hotspot" mittaamiseen
  • Polttoaine säiliöt

Erikoisominaisuudet

  • Joustava asennus
  • Hyvä suojaus
  • Helposti vaihdettava

Kuvaus

Lämpötilan monipistemittausta käytetään usein mittaamaan reaktorin lämpötilaprofiilia tai säiliön lämpötilaa tai kuumien pisteiden "hotspot" löytämiseksi.  

Jotta saavutetaan nopea vasteaika,  on mittauselementti painettu jousivoimalla kiinni suojakuoren pintaan, jolloin mittapää ja suojakuori muodostaa yhden kokonaisuuden.

Liittimet ja lämpötilalähettimet asennetaan kytkentäkoteloon, joka on liitettynä monipistemittaukseen tai ne voidaan asentaa erillisenä keskuskoteloon.

Tx96-O on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa korkean luotettavuuden, käytettävyyden ja turvallisuuden. Flex-O™ monipistemittaus parantaa reaktorin lampötilan mittaustarkkuutta ja lämpötilan hallintaa ja se on myös helppo asentaa.

Lisäksi joustava rakenne takaa että sensori on jatkuvasti oikeassa paikassa. Näiden ominaisuuksien, helpon ylläpidettävyyden ja nopean vasteeajan ansiosta Flex-O™ on standardi teollisuudessa.

Flex-O™ puhdistus on ainutlaatuinen ominaisuus. Puhdistamalla epäpuhtaudet ja tasaamalla suojaputken paineen.  Puhdistusprosessissa puhdistuskaasu menee suojaputkeen ja puhdistaa suojaputken sisäpinnan ja mittauspään. Tämä toimenpide suojaa termoparin ja suojaputken sisäpinnan.   

Kaikki Flex-O™ anturit ovat suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan prosessin tarpeita ja vaatimuksia varten.

Gayesco
Joustava putkiston lämpötilan monipistemittaus
  • Joustava putkiston lämpötilan monipistemittaus
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.