Malli TR30

Vastuslämpötila-anturi

Kompakti rakenne

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Koneenrakennus, laitteistojen ja säiliöiden valmistus
  • Propulsiotekniikka, hydrauliikka
  • Yleiset käyttösovellukset


Erikoisominaisuudet

 • Mittausalueet: -50 °C ... +250 °C, tarkkuusluokka normin DIN EN 60751 mukainen
  • TR30-W: integroitu lähetin, ohjelmoitavissa ja kalibroitavissa ohjelmistolla
  • Sähköliitäntä tehdään DIN-kulmaliittimellä tai pyöröliittimellä
  • Prosessiliitäntä ja anturin putki ruostumatonta terästä
  • Räjähdyssuojattu malli, Ex i


Kuvaus

Tämän sarjan vastuslämpötila-antureita käytetään yleisinä lämpötilamittareina nesteiden tai kaasumaisten aineiden mittaamisen.

Niillä voidaan mitata enintään 40 baarin paineita (erikoismalleilla enintään 400 baarin paineita riippuen mittauselementin pituudesta ja läpimitasta). Kaikki sähkökomponentit ovat roiskevesisuojattuja ja suunniteltu kestämään tärinää.

TR30-vastuslämpötila-anturit koostuvat anturin putkesta, joka voidaan kiinnittää prosessiin pysyvästi hitsattavalla kierreliittimellä tai puristusliittimellä. Saatavilla on lisäksi variantti, jossa ei ole prosessiliitäntää. Sähköliitäntä tehdään yhdellä kulmikkaalla DIN-liittimellä tai yhdellä M12-pyöröliittimellä.

Pt100-lähtösignaali
TR30-P-mallinen vastuslämpötilamittari on saatavilla suoralla Pt100-signaalilla. Tilauksesta voidaan toimittaa luonnostaan turvallinen malli.

Lähtösignaali 4 ... 20 mA
TR30-W-mallisessa vastuslämpötila-anturissa on valmiina ohjelmoitavissa oleva 4 ... 20 mA:n lähtösignaali. Siten mitattuja lämpötila-arvoja voidaan välittää turvallisesti ja yksinkertaisesti. TR30-W-mallista vastuslämpötila-anturia on saatavana tilauksesta luonnostaan turvallisena versiona.

Lähtösignaali 0 ... 10 V
TR30-V-mallisessa vastuslämpötila-anturissa on valmiiksi asennettu lähetin, jolla on ennalta määritetty mittausalue. Tätä varianttia käytetään pääasiassa konerakennuksessa.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.