Mallit TIF50, TIF52

HART® -kenttälämpötilalähetin

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Laiterakennus
  • Prosessiteollisuus
  • Yleiset teolliset käyttötarkoitukset
  • Öljy- ja kaasulaitteistot


Erikoisominaisuudet

 • Yksiköiden ja mittausalueen asettaminen mahdollista paikan päällä (vain mallissa TIF52)
  • Erilaisia hyväksyntöjä vaarallisille alueille
  • Ulkoisella ohjelmistolla voidaan valita seuraavat asetukset:
   - kahdensuuntainen anturi, varmistusmittaus mahdollinen
   - asiakaskohtaiset ominaiskäyrät ohjelmoitavissa


Kuvaus

TIF-sarjan kenttälämpötilalähettimet, jotka koostuvat lujatekoisesta kotelosta, T32-mallisesta lämpötilalähettimestä ja DIH-mallisesta näytöstä, on suunniteltu yleiseen prosessiteollisuuden käyttöön.

Niille on ominaista korkea tarkkuus, galvaaninen eristys ja erinomainen suojaus sähkömagneettisia vaikutuksia vastaan (EMI). HART®-protokollan ansiosta TIFxx on konfiguroitavissa (yhteentoimivia) lukuisten avointen konfigurointivälineiden kanssa.

Eri anturityyppien lisäksi (esim. standardin DIN EN 60751, JIS C1606, DIN 43760, IEC 60584 tai DIN 43710 mukaiset anturit) antureille voidaan määritellä asiakaskohtaisia ominaisuuksia arvoparien avulla (käyttäjäkohtainen linearisaatio).

Kun anturi konfiguroidaan varmennuksella (kaksoisanturi), anturin vikaantuessa se muuttuu automaattisesti toimivaksi anturiksi.

Lisäksi voidaan ottaa käyttöön anturin siirtymän tunnistus. Tällöin järjestelmä tuottaa virhesignaalin, kun anturin 1 ja anturin 2 välisen lämpötilaeron suuruus ylittää käyttäjän valitseman arvon.

 

Kenttälämpötilalähettimessä on lisäksi pitkälle kehitetty valvontatoiminto, kuten anturijohtimen vastuksen valvonta ja anturikatkon tunnistus NAMUR NE89 -standardin mukaan sekä mittausalueen valvonta. Lisäksi tässä lähettimessä on kattava jaksollinen itsevalvontatoiminto.

Näyttöön saadaan sekä arvoaluehälytykset että minimi- ja maksimiarvot.

Kenttälämpötilalähetintä on saatavilla useissa eri kotelomalleissa. Valittavissa ovat muovi, ruostumaton teräs ja alumiini. Laite voidaan asentaa suoraan seinään. Saatavilla on myös putkiasennussarja halkaisijaltaan 1−2 tuuman putkiin asentamista varten.

Kenttälämpötilalähettimet toimitetaan vakiokonfiguraatiolla varustettuina tai ne konfiguroidaan asiakkaan antamien tietojen mukaisesti.

HART<sup>® </sup>-kenttälämpötilalähetin
 • HART<sup>® </sup>-kenttälämpötilalähetin
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.