Usein kysytyt kysymykset

Monipistelämpötilamittaus

Sisältääkö FLEX-R® (malli TC96-R) toisiopuolen tiivisteen?

Kyllä, FLEX-R® asennuksessa voi olla hitsattu primääripuolen tiiviste sekä hitsattu sekundääripuolen tiiviste termoparin asennus laippaan. Ei yksinkertaiseen laippaan vaan toisiosuojakammion jälkeen.

Mikä on toisiosuojakammio?

Toisiosuojakammio on tila (kaulaputki) joka on tiivistettytila primääri ja sekundaari tiivisteiden välissä , jossa on instrumentin kytkentä. Mikäli primääritiiviste pettää täyttyy toisiosuojakammio ja sinne siirtyy prosessin paine. Instrumenttiventtiili ja painemittari voidaan liittää toisiosuojakammioon jolloin primääripuolen tiivisteen kuntoa pystytään valvomaan ja tiivisteiden kunto pystytään testaamaan.

Tarvitaanko reaktorissa hitsausta kun vaihdetaan FLEX-R®?

EI, FLEX-R® on suunniteltu helposti vaihdettavaksi huoltoseisakin aikana. Anturit voidaan vaihtaa käyttämällä oikeita asennustarvikkeita ja liittää olemassa oleviin yhteisiin.

Voidaako FLEX-R® asentaa vaakatasoon reaktorissa?

Kyllä, FLEX-R® voidaan asentaa mihin tahansa asentoon. Kuitenkin pitää huomioida, että asennustuet on huolellisesti asennettu oikeisiin kohtiin.

Mitä verifikaatioita FLEX-R® laippa-asennuksella on?

ASME laskelmat, joilla on mitoitettu primääri - ja sekundaari liitynnät sekä toisiosuojakammio, on saatavilla. Kaikki hitsaukset on tarkastettu väriaineella (LPI). Rakenne on painetestattu sisä- ja ulkopuolelta. Materiaalien testiraportit MTR) ja (PMI) toimitetaan tarvittaessa kaikista prosessimateriaaleista. WIKA on hyväksytty toimittaja rakentamaan tuotteita ja saa käyttää koodia ”U” tai ”R”.

Tarjoaako WIKA asennuspalveluita?

Kyllä, tarjoamme täydellisen asennuspalvelun, kun tarvitaan nopeaa ja vaativaa asennusta. Tarjoamme myös tarkastus-, käyttöönotto- ja valvontapalveluja asennuksille asiakkaan tarpeiden mukaisesti.