Mallit PSD-30, PSD-31

Elektroninen painekytkin

Varustettu näytöllä, saatavana vakiomalli tai kalvopäinen malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Elektronisen painekytkimen käyttökohteet

 • Työstökoneet
  • Hydrauli- ja paineilmajärjestelmät
  • Pumput ja kompressorit
  • Koneenrakennus


Elektronisen painekytkimen erikoisominaisuudet

  • Helposti luettava näyttö
  • Helppo - ja nopea asetus
  • Helpot - ja joustavat asennustavat


Elektronisen painekytkimen kuvaus

Palkinnon voittanut malli − erinomainen rakenne ja toiminnollisuus
WIKA-kytkinperheen erinomainen rakenne ja toiminnollisuus sai tunnustuksen, kun elektroninen PSD-30-painekytkin voitti "iF product design award 2009" -palkinnon.

Lujatekoisessa LED-näytössä näkyvien numeroiden korkeus on 9 mm (suurin mahdollinen). Näyttöpinta on hieman kallellaan, jotta painelukema näkyy helposti myös etäältä. Näyttö koostuu 14 segmentistä, jotta kaikkien ilmoitusten lukeminen olisi helppoa.
Navigointi valikossa käy kätevästi kolmen painikkeen avulla, eikä muuta neuvontaa tarvita. Valikkonavigointi on Saksan kone- ja laiterakennusjärjestö VDMA:n uusimman standardin mukaan laadittu. Nesteantureita koskevan VDMA-standardin (24574-1, osa 1 − painekytkimet) tavoitteena on yksinkertaistaa elektronisten painekytkinten käyttöä standardoimalla valikkonavigointi ja näyttölaitteet.

Elektronisen painekytkimen ohjauspainikkeet on valmistettu mahdollisimman suuriksi ja asennettu ergonomisesti säätötoimenpiteiden nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi. Niiden reagointi tekee ohjauksesta välitöntä eikä muuta neuvontaa tarvita.

Räätälöity asennus
Elektronisten PSD-30- ja PSD-31-painekytkinten asennustapaa voidaan muokata joustavasti yksittäisten asennuspaikkojen mukaan. Koska näyttö kääntyy lähes rajoituksetta ja kotelo yli 300°, näyttöä voidaan säätää sähköliitännästä riippumatta. Näin näyttö voidaan suunnata aina käyttäjään päin ja yksi ainoa M12-liitäntä takaa sen, että johdotus onnistuu mahdollisimman helposti.

Korkealaatuinen
WIKA-kytkinperheen suunnitteluvaiheessa on kiinnitetty erityistä huomiota lujatekoiseen rakenteeseen ja konerakennukseen soveltuviin valmistusmateriaaleihin. Tästä johtuen kotelo ja sähköliitännän kierreliitin on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Liittimen kiertäminen liian tiukkaan
tai repäiseminen irti on siis käytännöllisesti katsoen mahdotonta.

IO-Link
Elektronisiin PSD-30- ja PSD-31-painekytkimiin lisätoimintona saatava lähtösignaali, joka on IO-Link-tiedonsiirtostandardin mukainen, nopeuttaa laitteiden integroimista nykyaikaisiin automaatiojärjestelmiin. IO-Link helpottaa PSD-30- ja PSD-31-mallien entistä sujuvampaa asennusta ja parametrointia sekä laajempaa toiminnallisuutta.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.