Mallit PGS23.100, PGS23.160

Bourdon-kaarellinen painemittari rajakoskettimilla

Prosessiteollisuuteen, NS 63, 100 ja 160

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Teollisten prosessien ohjaus ja säädöt
  • Yksiköiden seuranta ja virtapiirien kytkentä
  • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten, vain lievästi viskoosisten tai lievästi kiteisten aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin
  • Prosessiteollisuus: kemian- ja petrokemianteollisuus, voimalaitokset, kaivostoiminta, poraus maalla ja merellä, ympäristöteknologia, konerakennus ja yleinen laitevalmistus


Erikoisominaisuudet

 • Erittäin luotettava ja pitkäikäinen käytössä
  • Enintään 4 rajakosketinta mittauslaitetta kohti
  • Myös nestetäytteisellä kotelolla sovelluksiin, joissa esiintyy korkeapaineista dynaamista kuormitusta tai värinää
  • ATEX-hyväksyttyä mittareita induktiivisilla koskettimilla vaarallisiin ympäristöihin
  • Mittareita elektronisilla koskettimilla PLC-sovelluksiin
  • S3-turvallisuusmalli


Kuvaus

Sovelluksissa joissa paikallisen painenäytön lisäksi tarvitaan sähköisiä ilmoituksia voidaan käyttää rajakosketinmittaria mallia PGS23.1x0.

Rajakoskettimet (sähköiset hälytin koskettimet) sulkevat tai avaavat virtapiirin riippuen mittarin osoittimen sijainnista. Rajakoskettimia voidaan säätää koko mittausalueelle (katso DIN 16085). Ne asennetaan mittarinäytön väliin ja osittain sen päälle. Mittauslaitteen osoitin (todellisen arvon osoitin) liikkuu vapaasti koko asteikkoalueella asetuksista riippumatta.

Näyttötaulun merkkiosoitinta voidaan säätää erillisellä avaimella.

Rajakoskettimet jotka koostuvat useasta koskettimesta voidaan säätää yhteen pisteeseen. Kosketin aktivoituu kun viisari ohittaa rajapisteen.

Painemittari valmistetaan DIN 16085 -standardin mukaan ja täyttää kaikki  sen vaatimukset. Lisäksi se täyttää EN 837-1 -standardin olennaiset määräykset paineastioiden työpaineen paikallisnäyttöon liittyen.

Magneettisia rajakoskettimia, reed-releitä ja induktiivisia koskettimia löytyy ATEX-vaatimuksiin. Lisäksi niitä saa sähköisillä koskettimilla PLC:n laukaisuun. Lisätietoa rajakoskettimista löydät datalehdestä AC 08.01.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.