Malli Pascal ET

Kannettava monitoimikalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Seuraavien parametrien mittaus ja simulointi: paine, sähköiset signaalit (mA, mV, V, Ω), lämpötila (TC, RTD), taajuus ja pulssi
  • Iso kosketusnäyttö
  • Integroitu datan loggaus ja kalibrointi toiminto
  • Lisätoiminto: luonnostaan turvallinen versio, ATEX Ex II 2G Ex ib IIC T4 Gb - Tamb: ‒10 ... +50 °C
  • Lisätoiminto: integroitu HART®-moduuli tiedonsiirtoon HART®-mittauslaitteiden kanssa


Kuvaus

Yleiset tiedot

Monipuolisuutensa ansiosta kannettava monitoiminen Pascal-sarjan kalibraattori soveltuu ihanteellisesti kenttäkäytössä suoritettaviin testauksiin ja teollisten mittalaitteiden kalibrointiin. Tyypillinen käyttökohde on painelähettimien, lämpötilalähettimien, painemittarien, lämpötilan tuntoelinten ja muiden mittausinstrumenttien kalibrointi. Kalibrointitiedot tallentuvat mittauslaitteen muistiin. Tietokoneella tapahtuvaa tiedonsiirtoa käytetään laitteen etäohjaamiseen ja kalibrointiraporttien lataamiseen.

Pascal ET on mitä edistyksellisin kannettava monitoimikalibraattori, joka on kehitetty seuraavien parametrien mittaamiseen ja simulointiin: suhteellinen ja absoluuttinen paine, sähköiset signaalit (mA, mV, V, Ω), temperature (TC, RTD), taajuus ja pulssi. Lisäksi siihen voidaan liittää lisävarusteena saatava HART®-moduuli, joka mahdollistaa kommunikoinnin HART®-mittauslaitteiden kanssa.

Ominaisuudet

Pascal ET -kalibraattorissa on suurikokoinen kosketusnäyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka kautta kalibraattorin asetukset voidaan valita helposti ja nopeasti. ATEX-hyväksynnällä (Ex II 2G Ex ib IIC T4 Gb - Tamb: –10 ... +50 °C) voidaan laajentaa kalibraattorin käyttöaluetta myös vaarallisiin tiloihin (vain Pascal ET/IS). 24 VDC on saatavilla myös ATEX-versioon ulkoisia lähettimiä varten.

Kalibraattorissa on 4 mittauskanavaa, joten sillä voidaan suorittaa samanaikaisesti 4 eri mittausta. Kentällä tapahtuvan kalibroinnin joustavuuden lisäämiseksi Pascal ET:ssä on sisäinen muisti tietojen tallennusta varten. Sen avulla voidaan arvioida kirjattuja mittausarvoja ja kalibrointiraportteja. Laboratorio-olosuhteissa reaaliaikainen tiedonsiirto mahdollistaa Pascal ET -kalibraattorin ohjaamisen tietokoneelta.

Kannettava monitoimikalibraattori
 • Kannettava monitoimikalibraattori
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.