Malli Pascal 100

Kannettava monitoimikalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Seuraavien parametrien mittaus ja simulointi: paine, sähköiset signaalit (mA, mV, V, Ω), lämpötila (TC, RTD), taajuus ja pulssi
  • Iso kosketusnäyttö
  • Sisäinen paineen ja tyhjiön tuotto
  • Lisätoiminto: luonnostaan turvallinen versio, ATEX Ex II 2G Ex ib IIC T4 Gb - Tamb: ‒10 ... +50 °C
  • Lisätoiminto: integroitu HART®-moduuli tiedonsiirtoon HART®-mittauslaitteiden kanssa


Huomautukset

Yleiset tiedot
Monipuolisuutensa ansiosta kannettava monitoiminen Pascal-sarjan kalibraattori soveltuu ihanteellisesti kenttäkäytössä suoritettaviin testauksiin ja teollisten mittalaitteiden kalibrointiin. Tyypillinen käyttökohde on painelähettimien, lämpötilalähettimien, painemittarien, lämpötilan tuntoelinten ja muiden mittausinstrumenttien kalibrointi. Kalibrointitiedot tallentuvat mittauslaitteen muistiin. Tietokoneella tapahtuvaa tiedonsiirtoa käytetään laitteen etäohjaamiseen ja kalibrointiraporttien lataamiseen.

Pascal 100 on mitä edistyksellisin kannettava monitoimikalibraattori, joka on kehitetty seuraavien parametrien mittaamiseen ja simulointiin: suhteellinen ja absoluuttinen paine, sähköiset signaalit (mA, mV, V, Ω), temperature (TC, RTD), taajuus ja pulssi. Lisäksi siihen voidaan liittää lisävarusteena saatava HART®-moduuli, joka mahdollistaa kommunikoinnin HART®-mittauslaitteiden kanssa.

Ominaisuudet
Pascal 100 -kalibraattorissa on suurikokoinen kosketusnäyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka kautta kalibraattorin asetukset voidaan valita helposti ja nopeasti. ATEX-hyväksynnällä (Ex II 2G Ex ib IIC T4 Gb - Tamb: –10 ... +50 °C) voidaan laajentaa kalibraattorin käyttöaluetta myös vaarallisiin tiloihin (vain Pascal 100/IS). 24 VDC on saatavilla myös ATEX-versioon ulkoisia lähettimiä varten.

Kalibraattorissa on 4 mittauskanavaa, joten sillä voidaan suorittaa samanaikaisesti 4 eri mittausta. Kentällä tapahtuvan kalibroinnin joustavuuden lisäämiseksi Pascal 100:ssa on sisäinen muisti tietojen tallennusta varten. Sen avulla voidaan arvioida kirjattuja mittausarvoja ja kalibrointiraportteja. Laboratorio-olosuhteissa reaaliaikainen tiedonsiirto mahdollistaa Pascal 100 -kalibraattorin ohjaamisen tietokoneelta.

Multifunction calibrator, Model Pascal 100
 • Multifunction calibrator, Model Pascal 100
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.