Uutiset

Takaisin

Pienikokoinen pintakytkin laitevalmistukseen

Klingenberg, Huhtikuu 2019.
WIKAn tarjonnassa on nyt pienikokoinen pintakytkin laitevalmistukseen. RLS-7000 ja RLS-8000 on yksi pytkentäpiste ja se soveltuu erityisesti pienten säiliöiden pinnan valvontaan.

Pintakytkimen suorituskyky ja rakenne vastaa hyvin laitevalmistajien tarpeita. Se on luotettava ja edullinen. Standardi mallien lisäksi , voidaan kytkin suunnitella osaksi suurempaa rakennetta. Myös erilaiset räätälöidyt ratkaisut onnistuvat RSL-7000/8000-kytkimellä, kuten erilaiset liitynnät säiliöihin tai ei standardit sähköiset liitynnät.  Kytkin voidaan asentaa pystysuuntaan (RSL-7000) tai vaakasuuntaan (RSL-8000). Kytkentätoiminto on joko NO tai NC ja se voidaan vaihtaa pyörittämällä kytkimen runkoa (RSL-7000) tai kääntmällä koko instrumentti (RSL-8000) 180°.

Uusi pintakytkin on suunniteltu kestämään pitkään. Kytkintä on saatavana useasta erilaisesta muovista, jotka kestävät hyvin erilaisia kemiallisia yhdisteitä eikä ime vettä itseensä. Reed-rele kytkin kestää miljoonia kytkentä kertoja sovelluksesta riippuen.

Merkkien lukumäärä: 1058
Hakusana: RLS-7000/-8000

Pienikokoinen pintakytkin laitevalmistukseen
  • Pienikokoinen pintakytkin laitevalmistukseen
Lataa uutiset

Teidän yhteyshenkilö

Kysymyksiä tästä uutisesta? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse.