Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa ? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Petrokemian teollisuus, On-/Offshore, teollisuuden prosessit
  • Vaativiin prosessiolosuhteisiin
  • Kriittisiin mittauspisteisiin

Erikoisominaisuudet

  • Värinän vaimennus, joka perustuu kierteiseen rakenteeseen, on viimeisintä teknologiaa ja laajasti tunnustettu teollisissa sovelluksissa.
  • Helpompi ja kustannustehokkaampi asennus, kun ei tarvita erillisiä tukirakenteita kuten kauluksia. 
  • Optimoitu suunnittelu parantaa taivutuskestävyyttä

Kuvaus

Jotta voidaan välttää suojataskun käytön aikainen mekaaninen vioittuminen johtuen mekaanisesta rasituksesta, on suositeltavaa tehdä värähtelytaajuus laskenta ASME PTC 19.3 TW-2016 vaativissa kohteissa. Mikäli laskennan tulos on negatiivinen, ainoa rakentava vaihtoehto on lyhentää suojataskua tai paksuntaa suojataskun rakennetta, joka samalla pidentää mittauksen vasteaikaa. Toinen tähän asti tunnettu ratkaisu on ollut lisätä tukikaulus, joka stabiloi suojataskun. Tämä vaatii erillistä koneistusta ja paikan päällä tehjtävää sovittamista. 

Kierteinen ScrutonWell® - rakenne vähentää oskilloivaa amplitudia yli 90 % ja mahdollistaa helpon ja nopean suojataskunasentamisen ilma erikseen paikan päällä asennettavia tukirakenteita.   

WIKA ScrutonWell®- rakenne on testattu riippumattomissa laboratorioissa TÜV NEL (Glasgow) ja The Institute for Mechanics and Fluid Dynamics (Technical University of Freiberg).

ScrutonWell®- rakennetta voidaan käyttää kaikissa täydestä aineesta valmistetuissa suojataskuissa. Prosessiliitoksena voidaan käyttää laippa-, Vanstone -, hitsattua- tai kierreliitosta.   

Tätä kierteellistä rakennetta on käytetty menestyksellisesti jo vuosikymmeniä eri teollisuuden sovelluksissa estämään tankomaisen rakenteen värähtelyä.


Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia liittyen tuotteisiimme tai ratkaisuihimme? Täyttäkää alla oleva lomake, niin autamme teitä mielellämme.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0