Mallit IPT-10, IPT-11

Prosessipainelähetin

Vakiomalli tai kalvopäinen malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Prosessiteollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus


Erikoisominaisuudet

 • Ex-suojaus ATEX:n ja FM:n mukaan
  • SIL-2 (SIL-3) sovelluksiin
  • Valittavissa metallisia ja keraamisia mittauskammioita
  • 7 erilaista kotelomallia
  • FDT:n mukainen (Field Device Tool) DTM-konfiguraatio (Device Type Manager) - konsepti (esim. PACTware)


Kuvaus

Laitteen 4 ... 20 mA, HART®, PROFIBUS® PA tai FOUNDATION Fieldbus™ -lähtöviestien kanssa, yhdistettynä joko luonnostaan vaarattomaan tai tulenkestävään suojaukseen (ATEX:n ja FM:n mukaan), IPT-1x on sopiva sovelluksiin joissa vaaditaan näitä ominausuuksia. Kaikki sähköiset komponentit näissä lähetinmalleissa, jopa palosuojatuissa malleissa, ovat luonnostaan vaarattomia. Laitteisiin voidaan tehdä tarvittaessa säätöjä, niiden ollessa käytössä EX-alueilla.

Monipuolisuus
Tarjolla on mittauslaueita 0 ... 0,1 bar - 0 ... 4000 bar ja vapaasti valittava virityssuhde. Nämä ominausuudet mahdollistavat laitteen käytön lähes kaikissa sovelluksissa. Anturia voidaan käyttää kaikilla teollisuuden aloilla sen monipuolisuuden ansiosta. Siihen on saatavilla useita erilaisia prosessiliitäntöjä, sekä valittavissa on metallinen tai keraaminen mittauskammio.

Valittavissa on 7 erilaista koteloa, joten kaikkiin ympärisöolosuhteisiin löytyy sopiva malli.

Koteloa voidaan kääntää 330° ja niitä voidaan valmistaa muovista, alumiinista ja haponkestävästä teräksestä. Sähkökiillotettua, haponkestävästä teräksestä (316 L) valmistettua koteloa voidaan käyttää lääketeollisuuden ja elintarviketeollisuuden vaativissa sovelluksissa.

Helppo konfigurointi ja käyttö
Laitteen huolto ja konfiguraatio hoidetaan käyttämällä lisänäyttöä (optio) ja operointimoduulia, jotka voidaan sovittaa neljään asentoon. Käyttövalikko on yksinkertainen ja siihen voidaan valita 9 eri kieltä.

Vaihtoehtoisesti käyttöparametrejä voidaan säätää PACTware™ -ilmaisohjelmalla. Laitekohtainen DTM sallii helpon integroinnin vastaavaan DC-järjestelmään (Distributed Control Systems).

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.