Hydrauliikkakoneikot

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae
  • 1
  • 2
  • 3

Huvipuistolaitteet, nostolaitteet, työstökoneet ja muovikoneet ovat vain muutama esimerkkilaitteista, jotka käyttävät hydrauliikkaa voimansiirtonaan. Hydrauliikkakoneikot tarjoavat kompaktissa koossa suuret voimansiirto-ominaisuudet.

Järjestelmän painetta seurataan monesti painemittarilla. Jotta mittarin lukeminen olisi helppoa, käytetään hydrauliikassa nestevaimennettuja painemittareita vaimentamaan tärinää. Jatkuvaan seurantaan ja mittaamiseen käytetään sähköisiä mittalaitteita kuten painelähettimiä tai painekytkimiä. PSD-4 on monipuolinen sähköinen painekytkin, johon saadaan useita eriominaisuuksia esim. kosketintieto, milliampeeriviesti ja LED- näyttö.

Painetulon mekaaninen vaimennus suojaa painesensoria painepiikeiltä esimerkiksi hydrauliikkaöljysäiliön pinnavalvonnassa pumpun käynnistyessä.

WIKA:n lämpötilan valvonnalla voimme havaita hydrauliikkaöljyn kunnon ja reagoida tarpeen tullen etukäteen ja samalla pystymme pidentämään öljyn käyttöikää. Meiltä löytyy myös ratkaisut ja hyväksynnät erikoissovelluksiin mm. tuulimyllyjen turvaratkaisut ja erilaiset ATEX-ratkaisut.

/