Perusmateriaaliteollisuuteen

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mittaustekniikkaa perusmateriaaliteollisuuteen

Perusmateriaaliteollisuus käsittää kaivostekniikan ja raaka-aineiden käsittelyn kuten: hiili, malmi, puu, kivet ja erilaiset mineraalit. Raaka-aineen prosessiketju louhinnasta perusmateriaaliksi asettaa suuria vaatimuksia prosessissa käytettävien koneiden, laitosten ja mittauslaitteiden tuotantoturvallisuudelle ja käyttöiälle.

WIKAn laaja tuotevalikoima paineen-, lämpötilan-, pinnankorkeuden- ja virtauksenmittauslaitteita on osoittautunut sopivaksi perusmateriaaliteollisuuden kaikille alueille. Lujat ja luotettavat mittauslaitteemme ovat yksilöllisesti mukautettu, perustuvat vuosien käyttökokemukseen, ja kestävät haastavimmatkin prosessiolosuhteet: Asiakkaamme luottavat ratkaisuihimme. Esimerkiksi metalliteollisuudessa kykenemme suorittamaan mittaukset jopa 8000 barin paineissa. Laitteemme kestävät myös metallin- ja lasintuotannossa esiintyviä äärimmäisiä, jopa 2000 °C lämpötiloja ja selviytyvät myös prosesseista joissa esiintyy hankautumista.

Globaalin myynti- ja huoltoverkoston ansiosta, kansainvälisesti kokeneet WIKA-työntekijämme ovat aina asiakkaidemme tavoitettavissa paikallisesti. He pystyvät auttamaan valitsemaan oikean laitteen ja tarjoamaan apua instrumentointiratkaisuihin. Lisäksi meillä on tarjota kalibrointi- ja huoltopalveluita.


Toimialat:

  • Kaivos- ja mineraaliteollisuus
  • Raudan-, teräksen-, kuparin ja alumiinin tuotanto
  • Painevälittimet paperi- ja selluloosateollisuuteen
  • Lasin valmistus
  • Muovituotanto
  • Sementin valmistus

/