Malli GDM-100-TI

Kaasuntiheysmittari

Varustettu sisäisellä kaasuntiheyslähettimellä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Suljettujen SF6-kaasusäiliöiden kaasuntiheyden valvonta
  • Sisä- ja ulkoasennukseen SF6-kaasueristetyille kytkinkojeistoille

Erikoisominaisuudet

Bourdon-kaarellinen muunnettu painemittari kiinteällä sisäisellä kaasuntiheyslähettimellä

  • Paikalliset lukemat hälytyskoskettimilla
  • Etälukemien mahdollisuus (lähtö 4 … 20 mA, 2-johtiminen järjestelmä), mittausalueet 0 ... 10 g/litra - 0 ... 80 g/litra
  • Erinomainen sähkömagneettinen häiriönsieto, CE-vaatimustenmukainen
  • Ilmatiiviisti suljettu, eli ei vaikutuksia ilmanpaineen vaihteluista ja korkeuseroista johtuen

Kuvaus

233.52.100 TI -mallissa on kotelon takaosaan kiinteästi asennettu kaasuntiheyslähetin. Se toimii vakiomallisen GD-10-kaasuntiheyslähettimen tavoin, mutta laitteiden yhdistelmä mahdollistaa sen, että molemmat laitteet saavat tiheyslukeman yhdestä ainoasta säiliön liitännästä.

Kaasuntiheyslähetin on sähköisesti kompensoitu viriaaliyhtälön mukaisesti SF6-kaasun ei-lineaarisen käyttäytymisen perusteella. Näin saadaan aikaan mahdollisimman tarkka ja korkeatasoinen lämpötilankompensointi, koska SF6 on reaalikaasu, joka käyttäytyy reaalikaasuja koskevien yhtälöiden mukaisesti. Ainoastaan kaasuntiheyslähetin kykenee ottamaan tämän huomioon.

Kaasuntiheyslähetin määrittää laitteen (säiliön) sisällä olevan SF6-kaasun lämpötilan ja paineen. Kaasun kulloinenkin tiheys varmistetaan molempien muuttujien perusteella elektronisen arviointijärjestelmän avulla.

Lämmöstä johtuvat muutokset kompensoituvat dynaamisesti eivätkä vaikuta lähtösignaaliin. Kaasuntiheyslähetin tuottaa tiheyden proportionaalisen, vakioidun 4 ... 20 milliampeerin signaalin.

Nollasignaalin uudelleenkalibrointi ei ole tarpeen kaasuntiheyslähettimen pitkäaikaisen vakauden ansiosta. Ilmatiiviisti suljettu mittauskenno takaa pitkäaikaisen vuototiiviyden. Laite on suljettu hitsaamalla vuotojen estämiseksi ja on siten myös riippumaton ilmanpaineen vaihteluista ja asennuskorkeudesta.

Lähettimen sähkömagneettinen häiriönsieto on testattu standardien IEC 61000-4-2 - IEC 61000-4-6 mukaisesti, mikä takaa signaalin varman määrityksen tehden laitteesta erityisen sopivan valinnan olosuhteisiin, jotka vallitsevat korkeajännitteisissä kytkentälaitteistoissa.

Kaasuntiheysmittari
 • Kaasuntiheysmittari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.