Malli GDM-100-TA

Kaasuntiheysmittari

Varustettu kaasuntiheyslähettimellä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Suljettujen SF6-kaasusäiliöiden kaasuntiheyden valvonta
  • Sisä- ja ulkoasennukseen SF6-kaasueristetyille kytkinkojeistoille


Erikoisominaisuudet

Bourdon-kaarellinen muunnettu painemittari kotelon liitäntään kiinnitetyllä kaasuntiheyslähettimellä

  • Paikalliset lukemat hälytyskoskettimilla
  • Etälukemien mahdollisuus (lähtö 4 … 20 mA, 2-johtiminen järjestelmä), mittausalueet 0 ... 10 g/litra - 0 ... 80 g/litra
  • Erinomainen sähkömagneettinen häiriönsieto, CE-vaatimustenmukainen
  • Ilmatiiviisti suljettu, eli ei vaikutuksia ilmanpaineen vaihteluista ja korkeuseroista johtuen


Kuvaus

233.52.100 TA -mallisen kaasuntiheysmittarin paineliitännän viereen laitteen ulkopuolelle on kiinnitetty kaasuntiheyslähetin. Se toimii vakiomallisen GD-10-kaasuntiheyslähettimen tavoin, mutta laitteiden yhdistelmä mahdollistaa sen, että molemmat laitteet saavat tiheyslukeman yhdestä ainoasta säiliön liitännästä. Alla olevassa kuvassa on nähtävissä WIKAn GD-10 L -lähetin (L-pistoliitännällä), mutta lähettimeksi voidaan valita myös GD-10 C (kiinteällä johdolla) tai GD-10 F (lujatekoisella kotelolla varustettu malli).

Kaasuntiheyslähetin on sähköisesti kompensoitu viriaaliyhtälön mukaisesti SF6-kaasun ei-lineaarisen käyttäytymisen perusteella. Näin saadaan aikaan mahdollisimman tarkka ja korkeatasoinen lämpötilankompensointi, koska SF6 on reaalikaasu, joka käyttäytyy reaalikaasuja koskevien yhtälöiden mukaisesti. Ainoastaan kaasuntiheyslähetin kykenee ottamaan tämän huomioon.

Kaasuntiheyslähetin määrittää säiliön sisällä olevan SF6-kaasun lämpötilan ja paineen.

Kaasun kulloinenkin tiheys varmistetaan molempien muuttujien perusteella elektronisen arviointijärjestelmän avulla. Lämmöstä johtuvat muutokset kompensoituvat dynaamisesti eivätkä vaikuta lähtösignaaliin.

Kaasuntiheyslähetin tuottaa tiheyden proportionaalisen, vakioidun (2-johtimisen järjestelmän) 4 ... 20 milliampeerin signaalin ja mittaa mittausalueet 0 ... 10 g/litra - 0 ... 80 g/litra.

Nollasignaalin uudelleenkalibrointi ei ole tarpeen kaasuntiheyslähettimen pitkäaikaisen vakauden ansiosta. Ilmatiiviisti suljettu mittauskenno takaa pitkäaikaisen vuototiiviyden. Laite on suljettu hitsaamalla vuotojen estämiseksi ja on siten myös riippumaton ilmanpaineen vaihteluista ja asennuskorkeudesta.

Lähettimen sähkömagneettinen häiriönsieto on testattu standardien IEC 61000-4-2 - IEC 61000-4-6 mukaisesti, mikä takaa signaalin varman määrityksen tehden laitteesta erityisen sopivan valinnan olosuhteisiin, jotka vallitsevat korkeajännitteisissä kytkentälaitteistoissa.

Kaasuntiheysmittari
 • Kaasuntiheysmittari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.