Malli GDM-100-CV

Kaasuntiheysmittari

Kalibrointiventtiilillä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset:

  • Keskijännite- ja korkeajännitekojeistot
  • SF₆ kaasun tiheyden mittaus suljetuista ssäiliöistä
  • Hälytyystoiminto mikäli raja-arvo ylittyy

Erikoisominaisuudet

  • Toiminnantestaus ja uudelleen kalibrointi ilman mittarin irroittamista.
  • Kotelo, kostuvat osat, sulkuventtiili ja testiyhde haponkestävää terästä
  • Testiyhde ja sulkuventtiili hitsattu runkoon vuotojen minimoimiseksi.

Kuvaus

Sähköinen kytkintieto
Kaasuntiheys korkeajännitekatkaisijassa on erittäin kriittinen tekijä. Mikäli tarvittavaa kaasuntiheyttä ei ole katkaisijan sisällä, ei katkaisijan turvallista käyttö voida taata.

WIKA:n kaasuntiheyden mittausinstrumentit varoittavat kaasun tiheyden muutoksista. Hälytyskoskettimen kautta saadaan hälytystieto, mikäli kaasun tiheys on pudonnut alle minimiarvon.

Monia sovellus kohteita
WIKA:n kaasuntiheysmittari on hermeettisesti suljettu ja lämpötilakompensoitu. Tällä estetään väärät hälytykset, jotka aiheutuvat ulkoilman lämpötilan tai paineen muutoksista.

Helppo ja nopea toiminnan tarkistaminen
Katkaisijan turvallisuuden, laitteiston kunnon ja ympäristön suojelemisen takia mittalaitteen toiminnantarkistus pitää tehdä säännöllisesti. EU säädös fluorisoivat kasvihuonekaasut Artikla 5 edellyttää vähintään joka kuudes vuosi tehtävän toiminnan tarkastuksen mittalaitteille , mikäli järjestelmä sisältää  > 22 kg SF₆ kaasua ja se on asennettu 01(2017 jälkeen.

Hitsatun kalibrointiventtiilin ansiosta tiheysmittari voidaan erottaa kaasutilasta ja se voidaan kalibroida ilman että mittalaite irrotetaan fyysisesti. Tämä ominaisuus nopeuttaa huoltotoimenpiteitä ja samalla vähentää riskiä että SF₆ kaasua pääsee ilmaan huoltotoimien yhteydessä.  

Sulkuventtiilin tahattoman avaamisen tai sulkemisen estämiseksi sitä voidaan käyttää vain erikoistyökalulla ja momenttiavaimella. Kun sulkuventtiili on suljettu, erikoistyökalua ei voida poistaa. Erikoistyökalu voidaan poistaa vasta, kun sulkuventtiili on avattu ja kaasutiheysmittari kytketään jälleen kojeiston kaasutilaan.

Kaasuntiheysmittari
  • Kaasuntiheysmittari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.