Malli GD10-F

Kaasuntiheyslähetin

Kenttäkotelolla

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Suljettujen SF6-kaasusäiliöiden kaasuntiheyden valvonta
  • Ulkoasennukseen SF6-kaasueristetyille kytkinkojeistoille


Erikoisominaisuudet

 • Mittausalueet: -0 ... 10  - 0 ... 80 g/litra
  • Lähtösignaali 4 ... 20 mA, 2-johtiminen
  • Lämpötilakompensoitu ja ilmatiiviisti suljettu, joten ei vaikutuksia lämpötilasta, ilmanpaineen vaihteluista tai korkeuseroista johtuen
  • Kotelo ja kostuvat osat ruostumatonta terästä, täysin hitsattuja
  • Suojausluokka IP 67, kenttäkotelo, erinomainen pitkäaikainen vakaus, erinomainen sähkömagneettinen häiriönsieto


Kuvaus

Kaasuntiheyslähetin on elektronisesti kompensoitu. Kompensointi on SF6-kaasun ei-lineaarisen käyttäytymisen mukainen. Perusperiaatteena on viriaaliyhtälön laskenta. Kaasuntiheyslähetin määrittää laitteen (säiliön) sisällä olevan SF6-kaasun lämpötilan ja paineen fysikaaliset muuttujat. Kaasun kulloinenkin tiheys varmistetaan molempien muuttujien perusteella elektronisen arviointijärjestelmän avulla. Lämmöstä johtuvat muutokset kompensoituvat dynaamisesti eivätkä vaikuta lähtösignaaliin.

Kaasuntiheyslähetin tuottaa tiheyden proportionaalisen, vakioidun 4 ... 20 milliampeerin signaalin.

Nollasignaalin uudelleenkalibrointi ja kunnossapito eivät ole enää tarpeen kaasuntiheyslähettimen pitkäaikaisen vakauden ansiosta.

Kostuvat osat ovat vakiomallissa haponkestävää terästä. Ilmatiiviisti hitsattu mittauskenno takaa pitkäaikaisen tiiviyden. Mittauskennon erikoisrakenne ei edellytä mitään sisäisiä tiiviste-elementtejä, joten laitteen vuotamisen mahdollisuus on poissuljettu. Näistä ominaisuuksista johtuen kaasuntiheyslähetin on myös riippumaton ilmanpaineen vaihteluista ja asennuskorkeudesta.

Lähettimen sähkömagneettinen häiriönsieto on testattu teollisten standardien mukaisesti (katso sivua 3), mikä takaa signaalin varman määrityksen tehden laitteesta erityisen sopivan valinnan olosuhteisiin, jotka vallitsevat korkeajännitteisissä kytkentälaitteistoissa.

Kaasuntiheyslähetin
 • Kaasuntiheyslähetin
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.