Malli GD10-F2

Kaasuntiheyslähetin

Tiheyssignaali 4 ... 20 mA, lämpötilasignaali 4 ... 20 mA

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Suljettujen SF6-kaasusäiliöiden kaasuntiheyden valvonta
  • Sisä- ja ulkoasennukseen SF6-kaasueristetyille kytkinkojeistoille
  • Helposti liitettävissä kaasunhallintajärjestelmään


Erikoisominaisuudet

 • Tiheyden ja lämpötilan lukemat
  • Syvään koteloon mahtuu ylimääräinen lämpötilalähetin
  • Lähtö: 2 x 4 ... 20 mA
  • Kostuvat osat haponkestävää terästä, täysin hitsattuja
  • Erinomainen sähkömagneettinen häiriönsieto, erinomainen pitkäaikainen vakaus

Kuvaus

GD10-F2-mallisessa kaasuntiheyslähettimessä on lisälämpötila-anturi ja lämpötilalähetin, jotka on asennettu erityiseen liitäntäpäähän.

Se toimii kuten vakiomallinen GD10-kaasuntiheyslähetin, mutta kaksi lähtöä mahdollistavat yksittäisten säiliöiden lämpötilavaikutusten kompensoinnin.

Kaasuntiheyslähetin on sähköisesti kompensoitu viriaaliyhtälön mukaisesti SF6-kaasun ei-lineaarisen käyttäytymisen perusteella.

Kaasuntiheyslähetin määrittää säiliön sisällä olevan SF6-kaasun lämpötilan ja paineen. Kaasun kulloinenkin tiheys varmistetaan molempien muuttujien perusteella elektronisen arviointijärjestelmän avulla.

Lämmöstä johtuvat muutokset kompensoituvat dynaamisesti eivätkä vaikuta lähtösignaaliin. Kaasuntiheyslähetin tuottaa tiheyden proportionaalisen, vakioidun 4 ... 20 milliampeerin signaalin (mittausalueet 0 ... 10 g/litra - 0 ... 80 g/litra).

Nollasignaalin uudelleenkalibrointi ja kunnossapito eivät ole tarpeen kaasuntiheyslähettimen pitkäaikaisen vakauden ansiosta. Kostuvat osat ovat vakiomallissa haponkestävää terästä.

Ilmatiiviisti hitsattu mittauskenno takaa pitkäaikaisen vuototiiviyden. Mittauskennon erikoisrakenne ei edellytä mitään sisäisiä tiiviste-elementtejä, joten mittauslaitteen vuotamisen mahdollisuus on poissuljettu.

Näistä ominaisuuksista johtuen kaasuntiheyslähetin on myös riippumaton ilmanpaineen vaihteluista ja asennuskorkeudesta. Kotelon suojausluokka on IP 65.

Lähettimen sähkömagneettinen häiriönsieto on testattu teollisten standardien mukaisesti (katso sivua 3), mikä takaa signaalin varman määrityksen tehden laitteesta erityisen sopivan valinnan olosuhteisiin, jotka vallitsevat korkeajännitteisissä kytkentälaitteistoissa.

Kaasuntiheyslähetin
 • Kaasuntiheyslähetin
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.