Malli GA40

Analysointilaite SF6-kaasun kosteuden määrittämiseen

Jäähdytetyn peilin tekniikkaan perustuva malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kosteussisällön (H2O) tarkkuusmittaus SF6-kaasulla täytetyistä laitteista


Erikoisominaisuudet

 • Tarkkuus: ± 0,01 °C
  • Automaattinen loppuarvon tunnistus
  • Dynaaminen kontaminoitumisen korjaus "DCC"
  • Erittäin lyhyet mittausajat
  • USB-liitäntä helppoon tiedonsiirtoon


Kuvaus

GA40-analysointilaitetta käytetään SF6-kaasun kosteussisällön erittäin tarkkaan määrittämiseen. Täyttömenettelyistä ja kojeistojen huolloista johtuen ei voida välttää sitä, että SF6-kaasuun jää tietty jäännöskosteus. Vesimolekyylien määrä on kuitenkin pidettävä mahdollisimman alhaisena laitteistojen pitkäikäisen, moitteettoman toiminnan takaamiseksi.

Korkea tarkkuus
GA40 on korkealaatuinen mittauslaite, joka on tarkoitettu SF6-kaasun kosteuspitoisuuden nopeaan, tarkkaan ja toistettavaan määrittämiseen. DDC-järjestelmä (dynaaminen kontaminoitumisen korjaus) estää likaantuneesta peilistä johtuvien mittausvirheiden syntymisen.

GA40 ohjaa virtausta automaattisesti ja toistettavasti. Näin käyttövirheistä johtuvien virheellisten mittausten mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua.

GA40 vakuuttaa suorituskyvyllään jopa kaikkein alhaisimmissa kastepisteen lämpötiloissa ja erottuu edukseen perinteisten jäähdytetyn peilin tyyppisten hygrometrien joukosta. Tämä saavutetaan mm. jäähdytyselementin mukautetulla hallinnalla.

Yksinkertainen käyttöönotto
Sovittimet (DN 8, DN 20), joita tarvitaan GA40:n liittämiseen vastaavaan kaasulohkoon, sisältyvät toimituslaajuuteen. Kiinteässä mittausputkessa on molemmilla puolilla pikakiinnikkeelliset liittimet, jotka estävät SF6-kaasua pääsemästä vahingossa ympäröivään ilmaan.

Ympäristöystävällinen
Testikaasu voidaan kerätä väliaikaisesti GA40:n poistoaukosta keruupussiin, jotta ympäristölle vaarallista SF6-kaasua ei pääse ympäröivään ilmaan.

Kun keruupussi on täynnä, SF6-kaasu voidaan pumpata takaisin kaasupulloon käyttämällä GTU-10-kaasunsiirtoyksikköä, ja sen jälkeen kierrättää tai käyttää uudelleen riippuen kaasun laadusta.

Helppo tiedonsiirto
Sisäiseen muistiin mahtuu 150 kirjausta. Tiedot voidaan siirtää tietokoneelle milloin tahansa USB-liitännän kautta.

Analysointilaite SF<sub>6</sub>-kaasun kosteuden määrittämiseen
 • Analysointilaite SF<sub>6</sub>-kaasun kosteuden määrittämiseen
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.