Malli GA20

Analysointilaite SF6-kaasun kosteuden määrittämiseen

Polymeerianturitekniikkaan pohjautuva malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kosteussisällön (H2O) mittaus SF6-kaasulla täytetyistä laitteista


Erikoisominaisuudet

 • Testien tulokset saadaan nopeasti; mittausaika n. 5 min
  • Kevyt ja pienikokoinen malli
  • Huoltovapaa
  • Ohjaus kosketusnäytöltä
  • Pitkäikäinen akku

Kuvaus

GA20-analysointilaitetta käytetään SF6-kaasun kosteussisällön määrittämiseen. Täyttömenettelyistä ja huoltolaitteista johtuen ei voida välttää sitä, että SF6-kaasuun jää tietty jäännöskosteus. Kosteustaso on kuitenkin pidettävä mahdollisimman alhaisena laitteistojen pitkäikäisen, moitteettoman toiminnan takaamiseksi.

Helppokäyttöinen
GA20 tekee mittaustehtävistä helppoja ja antaa nopeasti oikeat tulokset.

Sovittimia, joita tarvitaan GA20:n liittämiseen vastaavaan kaasulohkoon, on saatavilla lisävarusteina. Kiinteässä mittausputkessa on molemmilla puolilla pikakiinnikkeelliset liittimet, jotka estävät SF6-kaasua pääsemästä vahingossa ympäröivään ilmaan.

Nopea ja turvallinen
Kun testikaasu virtaa mittauskammion lävitse noin 5 minuutin ajan, kastepiste tulee suoraan näyttöön. Kastepisteen lämpötila ja kosteuspitoisuus näkyvät näytössä samanaikaisesti sekä tilavuuteen että massaan nähden ilmoitettuina yksikössä ppm.

Koska testi kestää vain lyhyen aikaa, SF6-kaasua tarvitaan erittäin vähän. Testikaasu tulee kerätä väliaikaisesti GA20:n poistoaukosta keruupussiin, jotta ympäristölle vaarallista SF6-kaasua ei pääse ympäröivään ilmaan.

Kun keruupussi on täynnä, SF6-kaasu voidaan pumpata takaisin kaasupulloon käyttämällä GTU-10-kaasunsiirtoyksikköä, ja sen jälkeen kierrättää tai käyttää uudelleen riippuen kaasun laadusta.

GA20 kompensoi ympäristön lämpötilavaihteluiden vaikutukset. Laite ohjaa virtausta automaattisesti ja toistettavasti. Näin käyttövirheistä johtuvien virheellisten mittausten mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua.

Analysointilaite SF<sub>6</sub>-kaasun kosteuden määrittämiseen
 • Analysointilaite SF<sub>6</sub>-kaasun kosteuden määrittämiseen
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.