Malli F1222

Puristusvoima-anturi

alkaen 0,5 N, pienikokoinen malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Puristusvoima-anturin käyttökohteet

 1. Laitosten ja laitteiden rakennus
 2. Mittaus- ja ohjauslaitokset
 3. Testipenkit
 4. Prässäysvoimien ja liitosvoimien seuranta

Puristusvoima-anturin erikoisominaisuudet

 • Mittausalueet 0 ... 0,5 N - 0 ... 5 000 kN
 • Helppo voimanlisäys, helppo asennus
 • Kompakti ja pienikokoinen, matala asennuskorkeus
 • Suojausluokka IP65
 • Suhteellisen lineaarisuuden virhe 1 % Fnom

Puristusvoima-anturin kuvaus

Pienikokoiset puristusvoima-anturit on suunniteltu erityisesti pieniin asennustiloihin ja nimellisvoimasta riippuen ne ovat ainoastaan 3‒7 mm korkeita ja painavat 1‒10 g (9‒18 g kaapeli mukaan lukien). Niitä käytetään määrittämään puristusvoimia erilaisissa käyttökohteissa ja ne sopivat niin staattisiin kuin dynaamisiinkin mittaustehtäviin esimerkiksi laboratorio- ja testausolosuhteissa.

Pyöreä kuorman käyttöpainike mahdollistaa hyvin yksinkertaisen voimanlisäyksen. Voima-anturi asennetaan tavallisesti vaaka- tai pystysuoraan. Kiinnitys voidaan toteuttaa esimerkiksi liimalla tai silikonilla. Puristuskuorma-anturi on vuototiivis ja se toimii luotettavasti myös vaikeissa käyttöolosuhteissa.

Nämä pienikokoiset voima-anturit sopivat nimelliskuormille 0,5 N‒5 kN ja niiden suojausluokka on IP65. Puristusvoima-anturit on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja sähköliitäntä on saatavana lisävarusteena. Mahdolliset mittausalueet ovat 0 ... 0,5 N - 0 ... 5 000 N.

F1222-sarjan puristusvoima-antureita käytetään esimerkiksi pakkauskoneissa. Yksi esimerkki on lääkkeiden pakkaus lääketeollisuudessa.

Tässä käyttökohteessa voimia on valvottava ja mitattava tarkasti. Voimamittauksessa on huomioitava lukuisia haasteita, kuten tiukat hygieniavaatimukset, korkeat lämpötilat ja suuret tuotantomäärät. Mallin F1222 puristusvoima-anturit vastaavat kaikkiin näihin haasteisiin.

Muita käyttökohteita ovat liitos- ja testausteknologia. Siellä tämän sarjan voima-antureita käytetään esimerkiksi tartuntavoimien mittaukseen.

Huomautus
Jotta ylikuormitukselta vältytään, on suositeltavaa kytkeä voima-anturit sähköisesti asennuksen aikana ja seurata mitattua arvoa. Puristusvoima-anturit asennetaan tasaiselle, hiotulle ja riittävän kovalle pinnalle. Voimaa lisätään pyöreästä painikkeesta vertikaalisesti voima-anturin akselille.

Optiot

 • Integroitu ylikuormitussuoja
 • Korkean lämpötilan versio, jossa laajennettu nimellislämpötila-alue
 • Kaapelivahvistin, jonka teho 4 ... 20 mA tai 0 ... 10 V
 • Muut kaapelipituudet

Compression force transducer, model F1222
 • Compression force transducer, model F1222
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.