Malli DPT-10

Paine-erolähetin

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Paine-erolähettimen sovellukset

 • Prosessiteollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus


Paine-erolahettimen erikoisominaisuudet

 • Suuri mittaustarkkuus
  • Viritettävät mittausalueet
  • Hyväksynnät vaarallisille alueille
  • 7 erilaista kotelomallia
  • FDT:n mukainen DTM-konfiguraatio (Device Type Manager) - konsepti (esim. PACTware)


Paine-erolähettimen kuvaus

4 ... 20 mA, 4 ... 20 mA HART®, PROFIBUS® PA tai FOUNDATION Fieldbus™ -lähtöviestien kanssa, yhdistettynä joko luonnostaan vaarattomaan tai tulenkestävään suojaukseen (ATEX:n mukaan), DTP-10 paine-erolähetin on sopiva sovelluksiin, joissa vaaditaan näitä ominausuuksia. Kaikki sähköiset komponentit räjähdys- ja palosuojatuissa malleissa ovat luonnostaan vaarattomia. Laitteisiin voidaan tehdä tarvittaessa säätöjä, niiden ollessa käytössä EX-alueilla.

Monipuolisuus
DPT-10 paine-erolähetin sovelutuu moniin teollisuuden mittausvaatimuksiin, kuten virtauksenmittaukseen käyttämällä paine-eroelementtejä, pinnankorkeudenmittaukseen tai suodattimien ja pumppujen valvontaan. Painevälittimellä varustettuna DPT-10 paine-erolähetin sopii hyvin myös vaikeisiin olosuhteisiin. Tarjolla on mittauslaueita 0 ... 10 mbar - 0 ... 40 bar ja staattisen paineen rajoitus jopa 420 bariin asti. Nämä mahdollistavat laitteen käytön lähes kaikissa sovelluksissa. Sisäänrakennettu sähköinen signaalinkäsittely yhdistettynä testattujen antureiden kanssa, takaa suuren tarkkuuden ja parhaan pitkäaiaisen vakauden.

Valittavissa on 7 erilaista koteloa, joten kaikkiin ympärisöolosuhteisiin löytyy sopiva malli. Koteloa voidaan kääntää 330° ja niitä voidaan valmistaa muovista, alumiinista ja haponkestävästä teräksestä. Sähkökiillotettua, haponkestävästä teräksestä (316 L) valmistettua koteloa voidaan käyttää lääketeollisuuden ja elintarviketeollisuuden vaativissa sovelluksissa.

Helppo konfigurointi ja käyttö
Laitteen huolto ja konfiguraatio hoidetaan käyttämällä lisänäyttöä (optio) ja operointimoduulia, jotka voidaan sovittaa neljään asentoon. Käyttövalikko on yksinkertainen ja siihen voidaan valita 7 eri kieltä. Vaihtoehtoisesti käyttöparametrejä voidaan säätää PACTware™ -ilmaisohjelmalla. Laitekohtainen DTM sallii helpon integroinnin vastaavaan DC-järjestelmään (Distributed Control Systems).

Paine-erolähetin, DPT-10, kaksikammiollinen kotelo

Paine-erolähetin, DPT-10, kaksikammiollinen kotelo

 • Paine-erolähetin, DPT-10, kaksikammiollinen koteloPaine-erolähetin, DPT-10, yksikammiollinen kotelo
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.