Malli CTR9000

Standardi vastussilta

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Tehokas AC-vastussilta erittäin tarkkoihin mittauksiin
  • Ensiluokkainen lämpötilamittarien kalibrointi kansallisille ja virallisesti hyväksytyille laboratorioille, kaupalliseen lämpötilamittaukseen ja kalibrointitarkoituksiin


Erikoisominaisuudet

 • Tarkkuus: < ±20 ppb (±5 μK 1), lisätoimintona < ±0,1 ppm (±25 μK 1)
  • Resoluutio: 1 ppb (0,25 μK 1), lisätoimintona 0,1 ppm (25 μK 1)
  • Nopea mittaus (2 sekunnin tasaus)
  • Vertaileva ja absoluuttinen mittaus
  • Lämpenemisaika < 30 sekuntia

1) 25 Ω:n vakiomallinen platinavastuslämpötilamittari (SPRT) viittaa 25 Ω:n vertailuvastukseen


Kuvaus

Metrologiassa tärkein huomioon otettava seikka on perusmittauksen laatu. ASL:n siltatekniikka edustaa vastuslämpötilamittareilla suoritettavien mittausten huippua. AC-siltatekniikassa hyödynnetään ominaisuuksia, joiden avulla pystytään toistamaan erittäin tarkkoja mittauksia normaaleissa käyttöolosuhteissa.

Ensiluokkainen, vakiomallinen CTR9000-vastussilta on suunniteltu siten, että se tuottaa parhaan mahdollisen tarkkuuden erityisesti vastuslämpötilamittareille.

Kun käyttötaajuutena on 25/30 2 Hz tai 75/90 2 Hz, tulokseksi saadaan nopea, jatkuvatoimintoinen mittaus, jossa ei ilmene sähkömagneettiseen kenttään liittyviä virheitä ja jonka kohinansieto on erittäin hyvä.

Käytännön mittauksissa tarvitaan johtoja ja liittimiä, ja mittauksia on usein suoritettava epätäydellisissä käyttöolosuhteissa. CTR9000 toimii optimaalisella teholla monenlaisissa ympäristöissä. AC-siltatekniikka tuottaa aina paremmat mittaustulokset kuin

DC-tekniikalla suoritettavat mittaukset, joissa virransuunta vaihtuu hitaasti. Nämä edut ovat tyypillisiä sähkömittausten perusominaisuuksia, eivätkä ainoastaan seurausta.

2) 60 Hz taajuus

Vastaavat tuotteet
Standardi vastussilta
 • Standardi vastussilta
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.