Malli CTR6500

AC vastussilta

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Tehokas AC-vastussilta erittäin tarkkoihin mittauksiin lämpötila-alueella -200 ... +962 °C
  • Erittäin tarkka instrumentti, joka on suunniteltu laboratorioiden sekä kaupallisten ja teollisten alojen lämpötilanmittaukseen ja kalibrointitarkoituksiin


Erikoisominaisuudet

 • Tarkkuus 0,1 ppm / 0,001 mΩ / 0,01 mK
  • Sisäiset vertailuvastukset, 25 Ω ja 100 Ω
  • Kanavamäärä laajennettavissa 1:stä 60:een kanavointilaitteella
  • Monitoiminen tyhjiöfluoresenssinäyttö, jossa tiedot numeerisessa, tilastollisessa tai graafisessa muodossa


Kuvaus

CTR6500-mallisen vastussillan tehokkuutta on parannettu huomattavasti hyväksi osoittautuneella AC-siltatekniikalla. Sähkömagneettiseen kenttään liittyvien virheiden eliminoinnin ja mittapäiden ja johtojen reaktanssivaikutusten automaattisen poiston ansiosta CTR6500 on erittäin vakaa pitkällä aikavälillä ympäristönlämpötilassa. Sen alhaisen kohinan ansiosta sillä on erinomainen resoluutio.

Näiden ominaisuuksien ansiosta CTR6500 soveltuu täydellisesti erittäin tarkkaan lämpötilamittaukseen ja tarkkuuskalibrointiin.

CTR6500-laitteessa on sisäiset 25 Ω:n ja 100 Ω:n vakiovastukset. Se toimii myös ulkoisilla vakiovastuksilla. Sen vastusalue on 0 ... 4,9999999 tai 0 ... 500 Ω, ja se pystyy mittaamaan lämpötila-alueita ITS 90-, CVD- ja EN 60751 -standardien vaatimusten mukaisesti.

Tulokset tulevat suurikokoiselle, monitoimintoiselle VFD-näytölle. Näyttöön voidaan hakea myös keskiarvo, minimi- ja maksimiarvot, vakiopoikkeama ja näytteenottotaajuus erilliseen graafiseen esitykseen. Pitkäaikaisen vakauden takaamiseksi CTR6500 on pinta-asennettava, eikä siinä ole mekaanisia releitä.

AC vastussilta
 • AC vastussilta
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.