Malli CTR5000

Tarkkuusvastussilta

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Tarkkuuslämpötilamittari erittäin tarkkaan lämpötilamittaukseen lämpötila-alueilla −200 ... +962 °C
  • Referenssilaite lämpötilanmittauslaitteiden testaamiseen, säätämiseen ja kalibroimiseen tehtaissa ja kalibrointilaitoksissa
  • Omavarainen täydellinen järjestelmä myös paikallisiin mittauksiin ja kalibrointeihin


Erikoisominaisuudet

 • Lämpötila-alue: −200 ... +962 °C
  • Tarkkuus: 0,01 °C, lisätoimintona 0,005 °C
  • 2 kanavaa vakiomallissa, lisätoimintona 4 tai 6 kanavaa
  • Laajennettavissa vielä 64-kanavalla käyttämällä kanavointilaitetta
  • SMART-mittapäätarkastus ja muokkaustoiminto


Kuvaus

CTR5000-mallin tarkkuuslämpötilamittarissa on vakiovarusteena kaksi kanavaa, mutta saatavilla on myös neli- ja kuusikanavaisia versioita, jolloin kussakin kanavassa voidaan käyttää jopa 70:tä käyttäjän määrittämää mittapäätä tarkkuuskalibrointiin.

Se tarjoaa käyttöön myös yksittäisen, vertailevan ja vaihtoehtoisen mittaustilan. Käytettävissä on lisäksi jaksoittainen kanavaskannaus sekä tietojenkirjaustoiminto, jonka avulla tietoja voidaan siirtää tietokoneelle tai USB-muistitikulle. CTR5000 tarjoaa käyttöön myös yksittäisen, vertailevan ja vaihtoehtoisen mittaustilan sekä mahdollisuuden suorittaa vertailukalibrointi.

Kun kalibroituja mittapäitä käytetään yhdessä tarkkuuslämpötilamittarin kanssa, kalibrointitiedot voidaan tallentaa mittauslaitteen muistiin tai haluttaessa ASL SMART -mittapäähän, jos sellainen on käytössä.

Tämä tekee ASL SMART -mittapään tietojen tarkastelusta ja muokkauksesta helppoa. Mittauslaite pystyy myös tuottamaan kertoimia viitelämpötiloista ja vastustietopareista.

Laite pystyy mittaamaan lämpötila-alueita täyttäen standardien ITS 90, CVD, EN 60751 ja IEC 751 vaatimukset, ja tulokset saadaan näkyviin taustavalaistuun suurikokoiseen nestekidenäyttöön numeerisessa, tilastollisessa tai graafisessa muodossa. Vakiovarusteena on USB-liitäntä, ja lisävarusteina saatavilla ovat RS-232-, IEEE- tai LAN-liitännät.

Pitkäaikaisen vakauden takaamiseksi tarkkuuslämpötilamittari on pinta-asennettava, eikä siinä ole mekaanisia releitä tai potentiometrejä.

Precision thermometer, model CTR5000
 • Precision thermometer, model CTR5000
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.