Malli CTR2000

Tarkkuusvastussilta

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Tarkkuuslämpötilamittari erittäin tarkkaan lämpötilamittaukseen lämpötila-alueilla −200 ... +962 °C
  • Referenssilaite lämpötilanmittauslaitteiden testaamiseen, säätämiseen ja kalibroimiseen tehtaissa ja kalibrointilaitoksissa
  • Omavarainen täydellinen järjestelmä myös paikallisiin mittauksiin ja kalibrointeihin


Erikoisominaisuudet

 • Lämpötila-alue: −200 ... +962 °C
  • Tarkkuus: 0,01 °C
  • 2 kanavaa vakiomallissa, lisätoimintona 8 kanavaa
  • 4-johtiminen mittaus, lisätoimintona 3-johtiminen
  • SMART-mittapäätarkastus ja muokkaustoiminto


Kuvaus

CTR2000-mallista tarkkuuslämpötilamittaria on saatavilla kahdessa eri versiossa: toinen toimii ainoastaan 4-johtimisilla platinavastuslämpötilamittareilla ja toinen sekä 3- että 4-johtimisilla platinavastuslämpötilamittareilla.

Tehokkaita 2- tai 8-kanavaisia 3- ja 4-johtimisia digitaalisia tarkkuuslämpötilamittareita voidaan käyttää yhdessä kalibroitujen ja kalibroimattomien Pt100-mittapäiden kanssa. Laitteessa on monia käytännöllisiä toimintoja, ja sen elinkaarikustannukset ovat alhaiset.

Käytettäessä kalibroituja mittapäitä CTR2000-lämpötilamittarisarjan laitteiden kanssa voidaan valita, halutaanko kalibrointitiedot tallentaa laitteen muistiin vai mittapään omaan SMART-liittimeen. Kalibrointitiedot säilyvät pysyvästi mittapäässä käytettäessä mainittua liitintä, jonka CTR2000-sarjan laitteet tunnistavat välittömästi taaten siten parhaan mahdollisen mittaustarkkuuden.

Käytettäessä valmiiksi ohjelmoitua kalibrointirutiinia CTR2000-sarjan laitteet voidaan kalibroida uudelleen kalibroidun, seurattavissa olevan vastuksen avulla. Toiminto on salasanasuojattu.

CTR2000-laitteisiin on sisällytetty muitakin toimintoja, jotka ovat valittavissa käytettäessä SMART-mittapäitä, kuten esimerkiksi lämpötilan ja kalibrointitilan valvontatoiminnot.

Lämpötilan valvontatoiminto tarkkailee jatkuvasti SMART-mittapäiden lämpötilaa ja päivittää mittapään lokitiedot, mikäli jokin parametri alittaa tai ylittää määritetyn käyttöalueen.

Näin pystytään näkemään yhdellä silmäyksellä, onko mittapäätä käytetty kalibroidun alueen ulkopuolella, mikä saattaa vaikuttaa kalibroinnin paikkansapitävyyteen. Kalibrointitilan valvontatoiminto ilmoittaa näyttöön tulevalla viestillä, kun SMART-mittapää tarvitsee uudelleenkalibrointia.

Precision thermometer CTR2000
 • Precision thermometer CTR2000
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.