Malli CTP5000

Referenssilämpötila-anturi

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Referenssilämpötila-anturit tarkkaan lämpötilamittaukseen lämpötila-alueilla −196 … +660 °C
  • Referenssilämpötila-anturit ja tarkkuusmittalaitteet lämpötilanmittauslaitteiden testaamiseen, säätämiseen ja kalibroimiseen tehtaissa ja kalibrointilaitoksissa
  • Vertaileva kalibrointi kuivakalibraattoreissa, putkiuuneissa ja nestehauteissa


Erikoisominaisuudet

 • Lämpötila-alue: −196 ... +660 °C
  • Suuri vakaus
  • Vähäinen siirtymä, pitkä käyttöikä
  • Paljaat johtimet, DIN-liitin tai SMART-pistoke

Kuvaus

CTP5000 on kokonainen platinavastuksilla varustettujen lämpötila-anturien sarja, jonka laitteet soveltuvat kaikkiin mahdollisiin tehtäviin vakiokalibroinnista paikallisiin lämpötilamittauksiin. Mikäli vakiomalliset tuotteet eivät täytä lämpötilamittarille asetettavia vaatimuksia, laitteita voidaan valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. WIKAn valikoimaan kuuluu lisäksi vakiomallisten vastusten sarja, jota voidaan käyttää platinavastuslämpötila-anturien kalibroimiseen.

Kun kalibroituja mittapäitä käytetään yhdessä tarkan lämpötilamittarin kanssa, kalibrointitiedot voidaan tallentaa mittauslaitteen muistiin tai liittimessä sijaitsevaan elektroniseen muistisiruun, jos käytössä ovat helppokäyttöiset ASL SMART -mittapäät. SMART-mittapään siirtäminen eri kanavien ja eri mittalaitteiden välillä on helppoa, koska kalibrointitiedot tallentuvat SMART-mittapään liittimeen, jolloin niitä ei tarvitse syöttää uuden mittauslaitteen kanavaan.

Testattavat tuotteet ja vakiolämpömittari saatetaan lämpötilansäätöyksikössä samaan lämpötilaan kalibrointia varten.

Heti kun vakaa lämpötila saavutetaan, testituotteet luetaan tai niiden lähtösignaalit mitataan (vastus, lämpösähköinen jännite, vakiosignaali) ja niitä verrataan vakiolämpömittarin arvoihin.

Tällä vertailumenetelmällä pystytään vähentämään mittausten epävarmuutta merkittävästi, koska huomioon ei oteta ainoastaan lämpötilansäätöyksikön näyttöä.

Reference Thermometer model CTP5000
 • Reference Thermometer model CTP5000
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.