Malli CTH7000

Kannettava lämpötilamittari

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Tarkkuuslämpötilamittari erittäin tarkkaan lämpötilamittaukseen lämpötila-alueilla −200 ... +962 °C
  • Referenssilaite lämpötilanmittauslaitteiden testaamiseen, säätämiseen ja kalibroimiseen tehtaissa ja kalibrointilaitoksissa
  • Omavarainen täydellinen järjestelmä myös paikallisiin mittauksiin ja kalibrointeihin


Erikoisominaisuudet

 • Lämpötila-alue: −200 ... +962 °C
  • Vakaus: < 0,005 °C/vuosi
  • Kahdella tulolla varustettu platinavastuslämpötilamittari ja termistori yksittäisiin tai vertailumittauksiin
  • Pitkäaikainen vakaus


Kuvaus

Kannettava CTH7000-mallinen lämpötilamittari on tehokas kaksikanavainen laite, joka soveltuu Pt100- ja termistorimittapäille. Kädessä pidettävä, akkukäyttöinen CTH7000-lämpötilamittari merkitsee edistysaskelta tarkkuusmittauksessa.

CTH7000 täyttää kaikki vaatimukset, jotka liittyvät vaakatasoon asennettavien lämpötilamittauslaitteiden mittaus- ja näyttötarkkuuteen. Kahden tulon avulla saadaan lämpötilatiedot suoraan Pt100- tai termistorimittapäistä, tai näyttöön voidaan tuoda niiden välinen lämpötilaero. Mittaustulokset voidaan kirjata suoraan muistiin tai ne voidaan siirtää USB-liitännän kautta tietokoneelle valvontaa ja tallennusta varten.

CTH7000 näyttää mittauksista tilastollisen analyysin, johon sisältyvät keskiarvo, minimi- ja maksimiarvot sekä vakiopoikkeaman.

Koska CTH7000-malli näyttää sekä ohmiluvun että lämpötilan, sitä voidaan käyttää jopa eri mittapäiden väliseen kalibrointiin. Useimmat mittauslaitteet edellyttävät, että mittapäiden kalibroidut tiedot syötetään muistiin mittaustarkkuuden optimoimiseksi, mikä saattaa merkitä suurta määrää syötettäviä tietoja, jos mittapäitä vaihdetaan usein.

Kun mittapäihin liitetään ASL:n SMART-liitin, tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran liittimeen. Kalibrointitiedot säilyvät näin mittapäässä. Mittapäätä voidaan käyttää myös toisessa CTH7000-yksikössä ilman erillisiä toimenpiteitä. SMART-liittimen avulla säästetään aikaa ja vähennetään virheiden syntymisen mahdollisuutta. CTH7000 havaitsee automaattisesti, onko mittapää SMART-yhteensopiva vai tavanomainen malli, joten mittaustehtävissä voidaan käyttää sekä jo kalibroituja että vielä kalibroimattomia mittapäitä.

Kannettava lämpötilamittari
 • Kannettava lämpötilamittari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.