Malli CTD9300

Kuivahaudekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Biotekniikka- ja lääketeollisuus
  • Elintarvikeala
  • Vaativat paikan päällä suoritettavat kalibroinnit
  • Kemianteollisuuden mittaus- ja valvontalaboratoriot
  • Voimaloiden ja laitteistojen rakennus


Erikoisominaisuudet

 • Helppokäyttöinen intuitiivisten, käyttäjäystävällisten valikoiden ansiosta
 • Suurikokoinen, selkeä näyttö
 • Lyhyet vasteajat optimoidun ohjauksen ansiosta
 • Parempi tarkkuus lohkon tasaisen lämpötilan ansiosta

Kuvaus

Käyttötarkoitukset
Nämä kuivahaudekalibraattorit täyttävät korkeimmatkin kalibrointivaatimukset, olipa kyseessä sitten laboratorio, työpaja tai tuotantolaitos. Kaikkiin malleihin on saatavilla lisävarusteena kiinteä mittauslaite. Se mahdollistaa vastusten, lämpösähköisten jännitteiden ja virtasignaalien mittaamisen (lämpötila-antureista 0/4 ... 20 mA:n lähettimiin) ja arvojen tuomisen suoraan näyttöön celsiusasteissa. Kalibrointiohjelmistomme ja kannettavan tietokoneen avulla sähköisten lämpötila-anturien täysautomaattinen kalibrointi voidaan suorittaa mistä tahansa. Irrallinen mittauslaite voidaan myös jälkiasentaa olemassa oleviin kalibraattoreihin.

Kaksi mallia, -35 ... +650 °C
Kuivia kalibraattoreita on saatavilla kahta eri lämpötila-aluetta varten. CTD9300-165-malli soveltuu lämpötila-alueelle -35 ... +165 °C ja pääasiassa biotekniikan, lääkevalmistuksen ja elintarvikealan käyttökohteisiin. Yli 40 °C:n lämpötiloja varten käytettävissä on CTD9300-650-malli, jonka lämpötila-alue ulottuu 650 °C:seen.

Tätä mallia käytetään ennen kaikkea voimalaitoksissa, koneenrakennuksessa ja kemianteollisuudessa. Kaikissa malleissa on lohkoja laajoja tuotemääriä varten (halkaisija 28 mm, pituus 150 mm).

Nopeat, yksinkertaiset ja luotettavat kalibroinnit
Tunnemme asiakkaidemme vaatimukset hyvin: nykyisin pääasialliset vaatimukset eivät ole ainoastaan luotettavuus ja tarkkuus, vaan myös turvallinen ja helppo käyttö. Kuivat kalibraattorimme toimivat metallilohkoilla, jotka jäähdytetään ja lämmitetään sähköisesti. Sisäosat, joilla on erisuuruiset halkaisijat, mahdollistavat erikokoisten testausmittapäiden kalibroinnin.

CTD9300-sarjan kalibrointi-instrumentit saavuttavat asetuspisteen erittäin nopeasti ohjaimen ansiosta, jonka olemme kehittäneet erityisesti kalibrointitehtäviä varten. Siten se auttaa säästämään kustannuksissa.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.