Malli CPP7-H

Pneumaattinen testipumppu

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Testipaineen tuottaminen yksinkertaisella tavalla laboratorioissa ja tuotanto-olosuhteissa
  • Pienten positiivisten ja negatiivisten paineiden syöttö
  • Erityisesti alhaisen paineen mittauslaitteiden testaaminen, säätäminen ja kalibrointi lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointilaitteistoissa, puhtaiden tilojen rakentamisessa, lääketieteellisessä tekniikassa sekä suodatus- ja pölynpoistojärjestelmissä

Erikoisominaisuudet

  • Paineen ja tyhjiön tuoton vaihtotoiminto
  • Tarkat arvot hienosäätöventtiilillä
  • Helppo ja ergonominen käsitellä
  • Kompakti koko
  • Kevyt


Kuvaus

Käyttöalueet
Testipumppuja käytetään paineen kehittämiseen mekaanisten ja sähköisten mittauslaitteiden testaukseen, säätöön ja kalibrointiin vertaavien mittausten avulla. Nämä painetestit voidaan suorittaa kiinteästi laboratoriossa tai työpajassa tai mittauspisteessä paikan päällä.

Helppokäyttöinen
Jos testattava laite ja riittävän tarkka vertailumittauslaite liitetään käsikäyttöiseen testipumppuun, molemmat mittauslaitteet alkavat toimia samalla paineella, kun testipumppu käynnistetään. Paineenmittauslaitteen tarkkuus ja/tai säädöt voidaan sitten tarkistaa vertailemalla kahta mitattua arvoa millä tahansa painearvolla. Käsikäyttöisessä testipumpussa on hienosäätöventtiili, jonka avulla asetuspiste voidaan säätää tarkalleen.

Helppo käsitellä
CPP7 on paineilmatoiminen käsitestipumppu, joka on tarkoitettu alhaisille, enintään 7 baarin paineille (100 psi). Siinä on kytkentätoiminto, jolla voidaan tuottaa myös tyhjiö (maks. -850 mbar / -12 psi). Suurin mahdollinen paine tai tyhjiö riippuu laitteeseen liitetystä testimäärästä. Tasaisen paineentuoton ja hienosäätöventtiilin ansiosta mbar-asteikolla voidaan säätää erittäin pieniä positiivisia ja negatiivisia paineita turvallisesti ja tarkasti.

Letkuliittännän ja T-liittimen avulla testattava tuote ja vertailumittalaite voidaan kytkeä helposti toisiinsa.

Pneumaattinen testipumppu
  • Pneumaattinen testipumppu
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.