Malli CPH7650

Kannettava painekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Questions? Find a contact in your vicinity.

Sovellukset

  • Kalibrointpalvelut ja teollisuuden kalbroinnit
  • Mittauslaboratoriot
  • Laadunvarmistus

Erikoisominaisuudet

  • Mittaus ja sähköinen paineen kehitys integroidulla pumpulla:  -0.85 ... +20 bar (-12 ... 290 psi
  • Tarkkuus: 0.025 % mitta-alueesta (sis. kalibrointisertifikaatin))
  • Generointi / mittaus  4 ... 20 mA , DC 24 V jännitelähde antireiden syöttöön
  • Vahva kotelo , IP67

Kuvaus

Yleistä
CPH7650 on kompakti, kannettava painekalibraattori, joka on suunniteltu käytettävksin kentällä sekä laboratorio-olosuhteissa. Integroidulla pumpulla saadaan generoitua painetta 20 bar:iin (300 psi). Sisäisellä jännitelähteellä voit syöttää lähettimiä max 30 mA (24 VDC) sekä mitata virta- ja jännitesignaaleja.  

Tarkkuus
Vaihdettavalla CPT6000 referenssianturilla saavutetaan tarkkuus  0.025 % mitta-alueesta. Sisäänrakennettu lämpötilankompensointi takaa tarkkuden kenttäolosuhteissa. Näyttöön voidaan valita 13 eri standardiyksikköä.

Ominaisuudet
Kannettava painekalibraattori ei ole pelkästään tarkka kalibraattori, vaan sillä voidaan myös simuloida sähköisiä suurreita ( virta ja jännite) , sekä siinä on sisäänrakennettu jännitelähde antureille. Painearvot ja sähköiset suurreet voidaan näyttää rinnakkain näytöllä.

Laite on koteloitu vahvaan pölyn ja veden kestävään katolaukkuun . Tämä kalibraattori soveltuu hyvin vaativiin kenttäolosuhteisiin.

Ladattava NiMH akku takaa noin 50 tunnin tai 125 kerran pumppauskerran 20 bar:iin saakka.  Laitteessa on ulkoinen virtalähde  AC 100 ... 240 V.

Kannettava painekalibraattori
 • Kannettava painekalibraattori
Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.