Malli CPH6400

Tarkkuustestipainemittari, erillisellä anturilla

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Digitaalinen osoitin, jossa helposti keskenään vaihdettavissa olevat vertailupaineanturit (kytke ja käytä -tyyppiset)
  • Mittausalueet 0 ... 250 mbar - 0 ... 6 000 bar / 0 ... 3,6 psi - 0 ... 87 000 psi (saatavilla ovat myös tyhjiön ja absoluuttisen paineen alueet)
  • Tarkkuus: 0,025 % (mukana kalibrointisertifikaatti)
  • Samanaikainen paineen- ja lämpötilanmittaus ulkoisella Pt100-vastuslämpötila-anturilla
  • Minimi-, maksimi-, paineenvalvonta- ja tietojenkirjaustoiminnot


Kuvaus

Ominaisuudet
Valittavissa on laaja valikoima vertailupaineantureita, joiden mittausalue voi olla jopa 6 000 bar (87 000 psi). Näin kulloiseenkin käyttökohteeseen on aina saatavilla sopiva vaihtoehto. Antureita voidaan vaihtaa nopeasti ilman työkaluja, koska ne ovat kytke ja käytä -tyyppisiä. Digitaalinen osoitin tunnistaa ne automaattisesti.
Lisävarusteeksi voidaan hankkia myös lämpötilat erittäin tarkasti mittaava Pt100-vastuslämpötila-anturi. Tämän helppokäyttöisen laitteen varustukseen kuuluvat myös suurikokoinen ja selkeä taustavalaistu näyttö (kytkettävissä päälle ja pois) ja lujatekoinen laukku.

Toiminta
Erittäin tarkkaa, kannettavaa CPH6400-paine- ja lämpötilamittaria voidaan hyödyntää myös muihin tarkoituksiin, kuten paineen- ja lämpötilakäyrien kirjaamiseen (kirjaustoiminto), vuototestaukseen (paineenvalvontatoiminto) ja huippuarvojen määritykseen (minimi- ja maksimiarvotoiminto).

Ohjelmisto
WIKA-CAL-kalibrointiohjelmisto on tarkoitettu sekä CPH6400:een kirjattujen tietojen lukemiseen että verkossa suoritettaviin kalibrointeihin tietokonetta käyttäen. Tällä ohjelmistolla voidaan siirtää kalibrointitiedot automaattisesti tulostettavaan kalibrointisertifikaattiin. Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa.

Täysvarustellut testi- ja huoltotarvikesarjat
Kunnossapito- ja huoltotarkoituksia varten saatavilla on useita huoltotarvikelaukkuja. Ne sisältävät mahdollisesti paineentuottolaitteen, virransyöttölaitteen ja laturin, liitäntäsovittimen jne.

Sertifioitua tarkkuutta
Kunkin vertailupaineanturin ja Pt100-vastuslämpötila-anturin tarkkuus todistetaan koko mittausketjun osalta tehtaan kalibrointisertifikaatilla, joka toimitetaan mittauslaitteen ohessa. Voimme toimittaa laitteelle tilauksesta myös DKD/DAkkS-kalibrointisertifikaatin.

Tarkkuustestipainemittari, erillisellä anturilla
 • Tarkkuustestipainemittari, erillisellä anturilla
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.