Mallit CPH6000, CPT6000

Prosessikalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Huoltotilat
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

  • Digitaalinen osoitin, jossa helposti vaihdettavat vertailupaineanturit (anturit voidaan kiinnittää myös ulkoisesti)
  • Mittausalueet: 0 ... 250 mbar - 0 ... 8 000 bar
  • Tarkkuus: 0,025 % (mukana kalibrointisertifikaatti)
  • Kalibrointi- ja painekytkentöjen testitoiminnot
  • Saatavilla ohjelmisto ja täydellinen huoltotarvikepakkaus (ml. pumput)


 Kuvaus

Käsittely
Paineantureita on lukuisia, joista valita kulloiseenkin käyttökohteeseen soveltuva. Niiden tarkkuudet ovat jopa 0,025 % ja mittausalueet jopa 8 000 baaria. Niitä voidaan vaihtaa nopeasti ilman työkaluja Lisäksi vertailupaineanturiin voidaan kytkeä instrumenttiin kiinnittämistä ja ulkoista käyttöä varten noin 1,2 metrin liitoskaapeli.Jos instrumentissa oleva vertailupaineanturi vaihdetaan, digitaalinen osoitin tunnistaa uuden mittausalueen, jolloin käyttäjän ei tarvitse konfiguroida sitä valikon kautta.

Toiminnallisuus
Asetusvalikosta löytyy 3 valittavissa olevaa käyttötilaa: MITTAUSTILA, KALIBROINTITILA ja PAINEENKYTKENTÄTESTI.KALIBROINTITILASSA ja PAINEENKYTKENTÄTESTISSÄ opastetut valikkotoiminnot tukevat käyttäjää kunkin toimenpiteen ja kirjauksen yhteydessä, esimerkiksi käytettäessä useista kalibroinneista saatuja kalibrointitietoja tai laskettaessa kytkennän hystereesiä automaattisesti.Testattavan kohteen aktivoimiseksi ja sen mittaussignaalien lukemiseksi käytettävissä on sähköisiä tuloja ja lähtöjä, jotka pysyvät suojattuina vaikeissa olosuhteissa esiintyviltä haittatekijöiltä suojusten avulla.

Ohjelmistot
CPH6000-laitteeseen tallennettujen kalibrointitietojen arviointiin ja dokumentointiin on saatavilla WIKA-CAL -kalibrointiohjelmisto. Tällä ohjelmistolla voidaan siirtää tiedot automaattisesti tulostettavaan kalibrointisertifikaattiin. Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa. Tiedonsiirtoon käytettävissä ovat RS-232- ja USB-liitännät.

Täydelliset testi- ja huoltotyökalut
Kunnossapito- ja huoltotarkoituksia varten saatavilla on useita huoltotarvikepakkauksia.Huoltotarvikepakkaukset voivat sisältää paineentuottolaitteen, laturin, testijohtosarjan, sovittimen jne.

Sertifioitu tarkkuus
Kunkin vertailupaineanturin tarkkuus todistetaan tehtaan kalibrointisertifikaatilla, joka toimitetaan instrumentin ohessa. Voimme toimittaa instrumentille mielellämme myös tilauksesta DKD/DAkkS-kalibrointisertifikaatin omasta DKD/DAkkS-laboratoriostamme.

Pressure calibrator, model CPH6000
 • Pressure calibrator, model CPH6000
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.