Malli CPG-KITP

Pneumaattinen huoltosarja

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Öljy- ja kaasuteollisuus
  • Huolto- ja kunnossapitotilat
  • Kalibrointipalvelut ja huolto
  • Helppo kalibrointi suoraan paikan päällä


Erikoisominaisuudet

 • Painemittareiden, -antureiden, -kytkimien tai varoventtiilien testaus ja säätö
  • Referenssilaite CPG1500 0,05 % tarkkuus täydestä asteikosta
  • Pneumaattinen malli 40 bariin asti (maks. paineentuotto käsipumpulla -950 mbar ... 35 bar (13,5 ... 500 psi))
  • Selkeä ja yksinkertainen käyttö


Kuvaus

Käyttöalue
Pneumaattinen huoltosarja CPG-KITP on erinomainen työkalu mekaanisten ja sähköisten paineenmittaustyökalujen hydrauliseen testaukseen, säätöön ja kalibrointiin vertaavien mittausten avulla, tai painekytkinten säätöä varten. Nämä ja muut testit voidaan suorittaa nopeasti ja luotettavasti laboratorioissa ja työpajoissa, tai suoraan mittauspisteessä paikan päällä. Huoltosarjan ansiosta, huolto on kattavampaa, turvallisempaa ja ennen kaikkea joustavampaa. Se on valmistettu laadukkaasti, kätevästi ja lujatekoisesti ja soveltuu hyvin myös huoltopalveluiden käyttöön.

Komponentit
Huoltosarja koostuu pneumaattisesta käsipumpusta jolla luodaan tarvittava testipaine, sekä erittäin tarkasta digitaalisesta painemittarista CPG1500, joka toimii referenssilaitteena. Testauksessa väliaineena toimii ilma. Huoltolaukusta löytyy myös useita erilaisia liitinadaptereita. Komponentit on helppo säilyttää kotelossa, ja se suojaa niitä kuljetuksessa.

Helppokäyttöinen
Jos testattava laite ja CPG1500-tarkkuuspainemittari liitetään käsikäyttöiseen testipumppuun, molemmat mittauslaitteet alkavat toimia samalla paineella kun testipumppu käynnistetään. Käyttämällä hienosäätöventtiiliä, testipaine voidaan asettaa tarkasti. Paineenmittauslaitteen tarkkuus ja/tai säädöt voidaan sitten tarkistaa vertailemalla kahta mitattua arvoa millä tahansa painearvolla.

 WIKA-CAL-ohjelmisto
Painemittarin dataloggerilta saatu data voidaan lähettää langattomasti kalibrointiohjelmistolle tarkempaa arviointia varten. Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa. Langaton WIKA-Wireless-liittymä on tarjolla datansiirtoa varten.

Pneumaattinen huoltosarja
 • Pneumaattinen huoltosarja
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.