Malli CPG-KITH

Hydraulinen huoltosarja

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Öljy- ja kaasuteollisuus
  • Huolto- ja kunnossapitotilat
  • Kalibrointipalvelut ja huolto
  • Helppo kalibrointi suoraan paikan päällä


Erikoisominaisuudet

 • Painemittareiden, -antureiden, -kytkimien tai varoventtiilien testaus ja säätö
  • Referenssilaite CPG1500 0,05 % tarkkuus täydestä asteikosta
  • Hydraulinen malli 700 bariin asti (10000 psi)
  • Selkeä ja yksinkertainen käyttö


Kuvaus

Käyttöalue
Hydraulinen huoltosarja CPG-KITH on erinomainen työkalu mekaanisten ja sähköisten paineenmittaustyökalujen hydrauliseen testaukseen, säätöön ja kalibrointiin vertaavien mittausten avulla, tai painekytkinten säätöä varten. Nämä ja muut testit voidaan suorittaa nopeasti ja luotettavasti laboratorioissa ja työpajoissa, tai suoraan mittauspisteessä paikan päällä. Huoltosarjan ansiosta, huolto on kattavampaa, turvallisempaa ja ennen kaikkea joustavampaa. Se on valmistettu laadukkaasti, kätevästi ja lujatekoisesti ja soveltuu hyvin myös huoltopalveluiden käyttöön.

Komponentit
Huoltosarja koostuu hydraulisesta käsipumpusta jolla luodaan tarvittava testipaine, sekä erittäin tarkasta digitaalisesta painemittarista CPG1500, joka toimii referenssilaitteena. Testauksessa väliaineena toimii ilma. Huoltolaukusta löytyy myös useita erilaisia liitinadaptereita. Komponentit on helppo säilyttää kotelossa, ja se suojaa niitä kuljetuksessa.

Helppokäyttöinen
Jos testattava laite ja CPG1500-tarkkuuspainemittari liitetään käsikäyttöiseen testipumppuun, molemmat mittauslaitteet alkavat toimia samalla paineella kun testipumppu käynnistetään. Käyttämällä hienosäätöventtiiliä, testipaine voidaan asettaa tarkasti. Paineenmittauslaitteen tarkkuus ja/tai säädöt voidaan sitten tarkistaa vertailemalla kahta mitattua arvoa millä tahansa painearvolla.

WIKA-CAL-ohjelmisto
Painemittarin dataloggerilta saatu data voidaan lähettää langattomasti kalibrointiohjelmistolle tarkempaa arviointia varten. Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa. Langaton WIKA-Wireless-liittymä on tarjolla datansiirtoa varten.

Hydraulinen huoltosarja
 • Hydraulinen huoltosarja
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.