WIKA yrityksenä

Ostot

Tavoitteet

Tärkein tehtävämme on auttaa WIKA-korporaatiota sen tavoitteissa.  WIKA:n  ensisijainen tavoite on edistää asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla heille laadultaan, hinnaltaan, joustavuudeltaan ja huollettavuudeltaan loistavia mittauslaitteita. Asiakkaidemme menestys toimii samalla WIKA:n menestyksen ja kasvun selkärankana. Palveluiden tarjoaminen osto/hankinta -osastojen asiakkaillemme on osa suunnitelmaamme. Osto/hankinta-osastomme tärkeimpiin asiakkaisiin lukeutuvat suunnittelu-, kehitys-, tuotanto- ja markkinointiosastojen lisäksi eri myyntiosastojemme asiakkaat. Tavoiteena on saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys.

 

Organisaatio

WIKA hyödyntää monen muun kansainvälisen yrityksen tavoin Material Group Managementin (MGM), sen jäsenille tuomia etuja kansainvälistymisessä ja synergiassa. Tämä todettiin parhaaksi rakenteeksi osto-organisaatiolle, tarkan tutkimustyön tuloksena.


Ostopolitiikka

  • Toivomme saavamme asiakkailtamme yhtä hyvää kohtelua, kuin me tarjoamme toimittajimmille.
  • Mahdollisuus pitkäaikaiseen, tuottavaan ja prosessiorientoituneiseen yhteistyöhön otetaan aina huomioon toimittajien valinnassa, kaupallisten ja laadullisten näkökulmien lisäksi.
  • Yhteistyön edistäminen toimittajiemme kanssa pohjautuu vankkaan  yhteiseen kaupalliseen toimintaan ja keskenäiseen luottoon. Samaan aikaan kannustamme  toimittajiamme keskenäiseen kilpailuun, ja odotamme vastineeksi maksimaalista ammattimaista kompetenssia kohtalaisilla kokonaiskustannuksilla.
  • Pyrimme jatkuvasti integroimaan toimittajiamme toimitusketjuumme ja odotamme joustavuuden, rehellisyyden, luovuuden ja luotettavuuden lisäksi saavuttavamme tällä korvaamatonta lisäarvoa. . 

Toimittajien arviointi

WIKA:lla on logistiikka-, suunnittelu- ja laadunvalvontaosastoista koostuva tiimi, joka materiaaliryhmäpäällikön johtamana arvoi toimittajamme. Tämä suoritetaan vähintään kerran vuodessa ja toimii perustana mahdolliselle yhteistyölle tulevaisuudessa, sillä olemme riippuvaisia toimittajiemme täsmällisyydestä ja tehokkuudesta. Toimittajien arvioinnin tavoite on saada yhteistyöstä kaikki irti, ja seurata sitä jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä niiin vastaamme mielelläämme kysymyksiisi. (englanti)