Malli CEP6100

Dokumentoiva monitoimikalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Teollisuus (laboratoriot, työpajat ja tuotanto)
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Enintään 21 mittauspisteen kalibrointi ja tallennus 50:lle eri mittalaitteelle
  • Luokkansa paras tarkkuus; ±0,01 % lukemasta
  • Termoelementtien (13), vastuslämpömittarien (13), vastuksen, virran, jännitteen, taajuuden, paineen ja pulssiaaltojen mittaus ja simulointi
  • Eristetty mA/V-mittauskanava lähettimien täydelle kalibroinnille (yhtäaikainen mittaus ja simulointi)
  • Asiakaskohtaisten vastuslämpötila-anturien kertoimen syöttö


  Kuvaus

Yleistä tietoa
Dokumentoivan monitoimikalibraattorin CEP6100 ominaisuudet ovat ylivoimaiset muihin tarkkuuskalibraattoreihin verrattuna. Se tarjoaa käyttöön toimintoja ja tarkkuustason, joita pidetään kiinteästi asennettujen laboratoriolaitteiden ominaisuuksina. Se sisältää käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä tarvitaan mihin tahansa kalibrointitehtävään.

CEP6100 tukee termoelementtien, vastuslämpömittarien, vastuksen, virran, jännitteen, taajuuden, paineen ja pulssiaaltojen tuoton mittausta ja simulointia. Ulkoisia painemoduuleita voidaan kytkeä liitäntään. Lähettimien perusteellinen kalibrointi on mahdollista sisäisen, eristetyn mA/V-mittauskanavan ansiosta.

Dokumentointitoiminto
Kalibrointien yksinkertaisen dokumentointitoiminnon ansiosta tämä monikäyttöinen kalibraattori on luokkansa paras. Mittauskohteiden kalibrointitodistukset laaditaan tietokoneella CalLOG-ohjelmistolla kentällä suoritetun kalibroinnin jälkeen.

Soveltuu moniin käyttökohteisiin
Monikäyttöisyytensä ansiosta CEP6100 soveltuu lukuisiin eri käyttökohteisiin. Sitä voidaan käyttää kalibrointiin teollisuudessa (laboratorioissa, tuotannossa, työpajoissa), kalibrointipalveluja tarjoavissa yrityksissä sekä laadunvalvonnassa.

Intuitiivinen käyttö
Nuolipainikkeet, suora tietojen syöttö näppäimistöltä ja kolme ohjelmistoperusteista toimintopainiketta sekä suurikokoinen, taustavalaistu, valikkopohjainen graafinen näyttö muodostavat erittäin helppokäyttöisen, mutta tehokkaan käyttöliittymän.

Dokumentoiva monitoimikalibraattori
 • Dokumentoiva monitoimikalibraattori
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.