Malli CEP6000

Kannettava monitoimikalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Instrumentti- ja ohjauslaitetyöpajat
  • Teollisuus (laboratoriot, työpajat ja tuotanto)
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

  • Luokkansa paras tarkkuus: 0,015 % lukemasta
  • Termoparien  antojännite  (13), vastuslämpötila-anturit (13), vastus, jännite, virta, taajuus, paine ja pulssiaalto
  • Lähettimien  kalibrointi on mahdollista eristetyn mA/V-mittauskanavan ansiosta (yhtäaikainen jännittee lukeminen)
  • Vastuslämpötila-anturien kertoimen syöttö
  • Lujatekoinen rakenne, helppo käsitellä


Kuvaus

Yleiset tiedot
CEP6000-monitoimikalibraattorissa on suuri määrä tarkkuudeltaan vertaansa vailla olevia toimintoja verrattuna hintaluokkansa muihin kämmenkalibraattoreihin. CEP6000 tarjoaa käyttöön toimintoja ja tarkkuustason, joita pidetään kiinteästi asennettujen laboratoriolaitteiden ominaisuuksina. Se sisältää käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä tarvitaan mihin tahansa kalibrointitehtävään. CEP6000 tukee seuraavia toimintoja: termoparien mittaus ja antojännite, vastuslämpötila-anturit, virta, jännite, taajuus sekä paineenmittaus ja lähteen pulssiaalto. Ulkoisia painemoduuleita voidaan kytkeä liitäntään. Lähettimien perusteellinen kalibrointi on mahdollista sisäisen, eristetyn mA/V-mittauskanavan ansiosta.

Soveltuu moniin käyttökohteisiin
Monien toimintojensa ansiosta CEP6000-laitetta voidaan käyttää monissa käyttökohteissa. Sitä voidaan käyttää kalibrointiin teollisuudessa (laboratorioissa, tuotannossa, työpajoissa), kalibrointipalveluja tarjoavissa yrityksissä, huoltoalalla sekä laadunvalvonnassa.

Intuitiivinen käsittely
Nuolipainikkeet, suora tietojen syöttö numeeriselta näppäimistöltä, kolme ohjelmistoperusteista toimintopainiketta ja suurikokoinen, taustavalaistu, valikkopohjainen graafinen näyttö muodostavat erittäin helppokäyttöisen, mutta tehokkaan käyttöliittymän.

Lisätoiminnot
Sisäinen 250 Ω:n HART™-yhteensopiva vastus, 24 V:n virtasilmukan syöttö, yhteensopivuus älykkäiden lähettimien ja ohjelmoitavien logiikoiden kanssa, täysin sulakkeeton suojaus sekä tiedonsiirron sarjaliitäntä ASCII-komennoilla tapahtuvaa täyttä ohjausta varten ovat vain joitain niistä lisätoiminnoista, jotka tekevät CEP6000:sta yksittäisen, lähes välttämättömän työkalun mihin tahansa kalibrointitehtävään. CEP6000:ssa on tukeva kumisuojus, joka takaa sen iskunkestävyyden.

Multi function calibrator, model CEP6000
 • Multi function calibrator, model CEP6000
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.