Malli CEP3000

Lämpötilasuureiden mittaus ja - simulointi

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Teollisuus (laboratoriot, työpajat ja tuotanto)
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Korkea tarkkuus ±0,4 °C J-tyyppisissä termoelementeissä ja ±0,3 °C 4-johtoisissa Pt100-vastuslämpömittareissa (kokonaisvirhe)
  • 11 eri termoelementin ja 11 eri vastuslämpömittarin mittaus ja simulointi
  • Vastuslämpömittarin simulointi toimii kaikkien pulssilähettimien (älykäs) kanssa
  • Jokaiselle lähtötoiminnolle voidaan tallentaa enintään 9 asetusarvoa
  • Lujatekoinen rakenne ja helppokäyttöinen


Kuvaus

Yleistä tietoa
Iskunkestävään koteloon asennettu edullinen ja kannettava lämpötilakalibraattori CEP3000 on ihanteellinen laite kaikkiin lämpötilan mittauslaitteiden kalibrointiin liittyviin tehtäviin. Se kattaa kaikki yleisesti käytetyt termoelementit ja vastuslämpötilamittarit samassa laitteessa. Käyttäjän ei tarvitse kantaa huolta lämpötilan mittauslaitteiden yhteensopimattomuudesta. Tämä koskee erityisesti älykkäiden tai pulssitoimisten vastuslämpömittarien lähettimien kalibrointia, kun monet muut kalibraattorit eivät toimi oikein tai niiden tarkkuus on huonompi.

Soveltuu moniin käyttökohteisiin
CEP3000-kalibraattoria voidaan käyttää lukuisiin käyttökohteisiin. Sitä voidaan käyttää kalibrointiin teollisuudessa (laboratorioissa, tuotannossa, työpajoissa), kalibrointipalveluja tarjoavissa yrityksissä sekä laadunvalvonnassa.

Malli
CEP3000-mallin lämpötilakalibrointikyky kattaa termoelementit ja vastuslämpömittarit. Lisäksi CEP3000:lla voidaan kalibroida vastuksia. Termoelementti- ja vastuslämpömittaritila mahdollistaa 11 termoelementin ja 11 vastuslämpömittarin mittauksen ja simuloinnin.

CEP3000-mallissa on myös asetusarvotoiminto. Haihtumattomaan muistiin voidaan jokaiselle lähtötoiminnolle tallentaa enintään 9 asetusarvoa. Tavoitearvot voidaan hakea yksitellen. Käytettävissä on myös automaattinen askeltoiminto tietyille tai kaikille tallennetuille asetusarvoille. Lisäksi instrumentille on ominaista helppolukuinen näyttö (valittava taustavalo), kestävä kotelo sekä yksinkertainen käyttötapa.

Temperature calibrator, model CEP3000
 • Temperature calibrator, model CEP3000
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.